Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO DJELO

Mladić iz Petrinje usred noći u dvorištu zapalio hrvatsku zastavu, oglasila se policija

Screenshot/YouTube
19.10.2020.
u 17:07

Policija je podigla kaznenu prijavu protiv 25-godišnjaka

U noći sa subote na nedjelju, 17./18. listopada, osumnjičeni 25-godišnjak je u dvorištu kuće u Vinogradskoj ulici u Petrinji zapalio zastavu Republike Hrvatske, priopćila je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici Policijske postaje Petrinja podnijeli su kaznenu prijavu protiv osumnjičenog zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo povrede ugleda Republike Hrvatske.

Komentara 33

ED
edvardl
17:18 19.10.2020.

Gdje je ime, prezime i nacionalnost? Da je riječ o hrvatskom branitelju, znali bi njegovo ime, ime tate, strica i svih susjeda....

Avatar Warded
Warded
17:38 19.10.2020.

Da je iz braniteljske obitelji, sad bi mu pročešljali Instagram, Facebook, Twitter, Tik tok, rodovnicu, Domovnicu, Obiteljsko stablo i medicinski karton i sve to objavili u "neovisnim" medijima poput ovog.

DU
Deleted user
17:41 19.10.2020.

Ne bojte se! Njegov identitet niti identitet njegove obitelji neće objaviti kao što od strane Velikog Vođe neće biti prozvan teroristom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije