Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj se još istražuje

Mladić iz BiH u New Yorku nožem napao policajce, na njega ispalili 22 hica

Policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.06.2020.
u 09:11

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio kazao je da su sva trojica policajaca koje je napao također doseljenici u SAD

Muškarac na kojeg je policija pucala u New Yorku nakon što ih je napao nožem trenutačno je pod istragom zbog moguće povezanosti s terorističkim skupinama. Osumnjičeni je identificiran kao 20-godišnji Dženan Čamović. Bit će provjereno njegovo kretanje te svi kontakti u proteklom razdoblju. Istražitelji kažu da je Čamović imigrant te je moguće da je iz Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio kazao je da su sva trojica policajaca koje je napao Čamović također doseljenici u SAD.

Foto: Twitter

Federalni agenti u četvrtak su izvršili pretres u Čamovićevoj kući, koja je nešto više od jednog kilometra udaljena od mjesta napada, javlja New York Post.

Video: Pljačkaši bježali iz trgovine na Manhattanu pa autom udarili policajca

– Šokiran sam kad sam čuo da je nožem ubo policajca, da su ga upucali i da je još živ. To je nevjerojatno. Izgledao je kao tih i dobar momak. Ne znam zbog čega je to napravio. Nikad se nije činio ljutitim – rekao je njegov susjed David Song.

Rođak osumnjičenog, koji je želio ostati anoniman, naglasio je da poveznice s terorizmom ne dolaze u obzir. 

Policajci su ispalili 22 hica na Čamovića koji je pogođen s osam metaka. Iz policije kažu da nije jasno je li Čamović, koji je uspio oduzeti pištolj policajcu, zaista pucao na policiju.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Matteo1212
Matteo1212
10:57 05.06.2020.

Bravo za policiju, well done😁😁😁

KA
karlodrago
19:07 05.06.2020.

Policija je u pravu reda mora biti ,sa lopovima pljačkašima neradnicima i anarhistima nema cile mile.

BO
bokica
18:33 05.06.2020.

Na stotine muslimana iz BiH je otišlo u Ameriku koji su ubijali Srbe i Hrvate.Ako novine u SAD objave da je džihadist iz BiH ubio policajca taj narod ne zna dali je on Hrvat ili Srbin ili musliman tako sa smo izjednačeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije