Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALAZ OBDUKCIJE

Mladić ipak zadavio svoju djevojku Dijanu Knežević pa se objesio

samoubojstvo
Dragutin Šantoši
14.12.2009.
u 15:18

Kako u prostoriji nisu pronađeni ni uže ni bilo koji predmet koji je ubojica koristio za davljenje svoje djevojke, sumnja se da ju je zadavio istim užetom na koje se poslije objesio.

VIROVITICA - Nakon što je danas na odjelu patologije Opće bolnice u Virovitici izvršena obdukcija tijela Dijane Knežević (28) koju su u subotu ujutro oko 8.30 sati pronašli mrtvu u obiteljskoj kući u Rezovcu, policija je danas potvrdila da je djevojka preminula nasilnom smrću. Njen mladić Željko Ivanković (21) objesio se u drvarnici.

 – Patolog je utvrdio da je dvadesetosmogodišnja djevojka preminula zbog davljenja - potvrdio je policijski glasnogovornik Josip Štajdohar najavljujući da policija nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi otkrila okolnosti i povod tragedije koja je šokirala virovitički kraj.

Kako u prostoriji nisu pronađeni ni uže ni bilo koji predmet koji je ubojica koristio za  davljenje svoje djevojke, sumnja se da ju je zadavio istim užetom na koje se poslije objesio.

Komentara 1

BA
bander
17:05 14.12.2009.

Užas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije