Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI RECIDIVIST

Mladić (25) u Zagrebu kažnjen s 25 dana zatvora, vozio je bez položenog vozačkog ispita

Policija na punktovima diljem Hrvatske provjerava propusnice
Marin Tironi/PIXSELL
19.01.2021.
u 11:56

Policija je precizirala da su prometni policajci 14. siječnja oko 15 sati na autocesti A11 zaustavili automobil krapinskih oznaka

Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu s 25 dana zatvora kažnjen je 25-godišnji prometni recidivist, priopćila je u utorak zagrebačka policija.

Policija je precizirala da su prometni policajci 14. siječnja oko 15 sati na autocesti A11 zaustavili automobil krapinskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak bez položenog vozačkog ispita.

S obzirom da se radi o o recidivistu, vozač je uhićen i prepraćen na zagrebački Općinski prekršajni sud gdje je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 25 dana.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije