Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONESENA PRESUDA

Mladić (24) osuđen zbog seksa s učenicom (15)

Ilustracija zatvor
Foto: GettyImages
1/3
13.11.2019.
u 15:33

Prema presudi, oni su imali spolni odnos u automobilu mladićeva oca na poljskom putu između Daruvara i Garešnice

Dalibor (24) osuđen je na godinu dana uvjetnog zatvora zbog spolnog odnosa s učenicom osmog razreda osnovne škole koja je tog dana imala nepunih 15 godina.

Seks je bio dragovoljan, ali Dalibor je svejedno počinio kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina. Dalibor danas ima 29, a djevojka 20 godina. Odrekli su se prava na žalbu pa je presuda odmah postala pravomoćna.

Prema presudi, oni su potkraj travnja 2014. na poljskoj cesti između Daruvara i Garešnice imali spolni odnos u Fiatu Puntu koji je Dalibor uzeo od oca.

“Na stražnjem sjedalu automobila, nakon što je djevojčica sa sebe i njega skinula majicu, a on s nje i sebe hlače i gaće, obavio je s njom spolni odnos na način da je svoje spolovilo stavio u njezin spolni organ koristeći kondom“, piše u pravomoćnoj presudi.

Cijeli je slučaj izbio tek 2018. godine, nakon što je učenica postala punoljetna. Zbog nepoznatih razloga prijavila ga je policiji koja mu je odmah oduzela dva mobitela Samsung s karticama.

Poruke na mobitelu, kako doznajemo, bile su dokaz u postupku protiv mladića. No, s obzirom da mobitelima nije počinjeno nikakvo kazneno djelo, policija ih Daliboru ovih dana mora vratiti.

Ključne riječi

Komentara 2

BI
biker77
16:26 13.11.2019.

ne razumijem , OK cura je klinka no to je bio potpuno dragovoljni odnos koji je trajao . OK , zakon je zakon ,no zašto sud ne rješava svećeničku pedofiliju , grupna silovanja , silovanja općenito. Ima puno toga za rješavati ,a ne preuranjeni dragovoljni seks koji je započela malodobna osoba i niti u jednom trenutku nije se usprotivila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije