Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niz kaznenih djela

Mladić (20) nožem prijetio i pljačkao trgovine mjesecima

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
08.03.2021.
u 10:45

Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije i Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 20 godina kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta počinjenih na području grada Zadra.

​Tako ga se sumnjiči da je 04.ožujka u večernjim satima u Ulici Benka Benkovića, s ciljem ostvarenja protupravne imovinske koristi, ušao u trgovinu trgovačkog društva te uz prijetnju noža od trgovkinje otuđio oko 3.000,00 kuna.

Isto tako, da je 27. siječnja 2021. godine u večernjim satima u Ulici Kožinski prilaz ušao u trgovinu trgovačkog društva te uz prijetnju noža od trgovkinje otuđio oko 4.200,00 kuna, kao i da je 22. veljače iz iste trgovine na drzak način otuđio iznos od 4.000,00 kuna.

​Također ga se sumnjiči da je 13. siječnja u Ulici Put plovanije iz kuće u vlasništvu 56-godišnjaka, na drzak način otuđio 1.700,00 kuna, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Nadalje, sumnjiči ga se da je 19. veljače Ulici Polačišće iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio više komada odjevnih predmeta u vrijednosti oko 920,00 kuna, kojom prilikom ga je trgovkinja zamijetila te pokušala zaustaviti, a on je odgurnuo te se s otuđenim predmetima udaljio iz trgovine.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela Razbojništvo, dva kaznena djela Drske krađe i jedno kazneno djelo Razbojničke krađe, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije