Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj teškog ubojstva

Mladić (20) mjesecima psihički zlostavljao majku (39) pa je ubo nožem

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.04.2019.
u 13:27

Osumnjičenik je uhićen, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio mu je mjesec dana istražnog zatvora zbog bojazni od utjecaja na žrtvu i zbog bojazni od ponavljanja djela

Zbog pokušaja teškog ubojstva vlastite 39-godišnje majke kazneno je prijavljen 20-godišnjak iz Beljevine kod Našica. Zločin se zbio u subotu oko 15.35 sati u njihovoj obiteljskoj kući.

– U nakani da liši života svoju majku (s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu i koju je prethodno više mjeseci na različite načine psihički zlostavljao, tijekom kraće verbalne prepirke s njom i bakom uzeo je kuhinjski nož te istim ubo svoju majku u predjelu lijeve strane leđa, nanijevši joj tako tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život. U dovršenju djela nije uspio zbog majčina bijega i traženja pomoći te nakon toga pružene hitne medicinske intervencije – izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Osumnjičenik je uhićen, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio mu je mjesec dana istražnog zatvora zbog bojazni od utjecaja na žrtvu i zbog bojazni od ponavljanja djela.

– Iz dokumentacije koja je dostavljena sudu, sadržaja zapisnika o očevidu i privremeno oduzetih predmeta, te obavijesti presumptivnih svjedoka, proizašla je osnovana sumnja da bi osumnjičeni bez ikakvog povoda i razloga napao svoju majku zadavši joj nožem tešku i po život opasnu tjelesnu ozljedu, čiji život je spašen hitnom liječničkom intervencijom – priopćio je glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku Miroslav Rožac.

Komentara 1

ŠT
ŠtoReći
14:14 16.04.2019.

mamin sinčić , majka je bila dobra prema njemu i sve mu dozvoljavala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije