Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz stana

Mladić (20) iz Zadra došao u Njemačku pa nestao: 'Možda je htio otići'

Stojan Gužvica
Foto: Privatni arhiv obitelji/Fenix-magazin.de
02.10.2019.
u 09:35

Kod sebe nema novca, vjerujem da je i ono malo što je imao već potrošio. Imam informacije da se htio vratiti kući u Hrvatsku, rekao je otac Željko Gužvica

Stojan Gužvica (20), koji je prije nekoliko mjeseci iz Zadra došao u Njemačku, nestao je u nedjelju ujutro u Ulmu, gdje je stigao prije nekoliko dana, objavio je portal Fenix. Otišao je iz stana u kojem je živio s ocem i od tad nitko ne zna gdje se nalazi.

Mladić je u Njemačku stigao s ocem Željkom, koji je za Fenix objasnio da mu sin ne zna njemački jezik i da se ne snalazi baš dobro u Njemačkoj.

– Nikad nije putovao sam. Ne vjerujem da je zapamtio ni adresu gdje živimo jer smo na ovoj adresi tek nekoliko dana. Kod sebe nema novca, vjerujem da je i ono malo što je imao već potrošio. Imam informacije da se htio vratiti kući u Hrvatsku. Možda je htio otići, a mislim da je zalutao, baterija mobitela mu je prazna jer je nedostupan i sad se ne zna vratiti – rekao je Željko Gužvica, koji je sa sinom radio u tvrtki Ulmer Fleisch.

Otac moli one koji imaju ikakvu korisnu informaciju da se jave policiji ili na broj mobitela 00385/915493109.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrkljus
15:39 02.10.2019.

20 godina ima a nikad nije putovao sam, pa jelo on jos na maminoj sisi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije