Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GTA U SLAVONSKOM BRODU

Mladić (19) prolazio kroz crveno, vozio po nogostupu i u krivom smjeru u kružnom, pa dobio kaznu od 53.800 kuna

policija
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
16.03.2021.
u 15:33

Istom presudom izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci

Za niz prometnih prekršaja koje je počinio u kolovozu, prije polaganja vozačkog ispita, 19-godišnjak je na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu kažnjen s čak 53.800 kuna, izvijestila je policija.

Mladić je kažnjen jer je prije stjecanja vozačke dozvole, na dan kad ga je zaustavila policija, vozio nepropisnom brzinom kroz naseljeno mjesto, nije postupio po policijskom zahtjevu, nepropisno pretjecao preko pješačkog prijelaza, prolazio kroz crveno, vozio po nogostupu i u suprotnom smjeru kroz kružni tok.

Istom presudom izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci, koja će se izvršiti nakon što položi vozački ispit i dobije vozačku dozvolu.

Iz policijskog izvještaja vidljivo je i da je tijekom sulude vožnje neodgovornom vozaču suvozač bio drugi mladić u dobi od 17 godina koji kod sebe nije imao dokumente.

 

Zbog transfera u Tottenham, Dinamo bez trenera pred uzvrat s Tottenhamom

Komentara 1

VI
vidum
18:14 16.03.2021.

Mislio sam da je biciklist, svi oni tako voze. Još sa pločnika iskaču automobilima pred branik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije