Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'samo se šalio'

Mladić na letu za Zadar putnicima slao fotografije rušenja zrakoplova, nije očekivao da će ovako završiti

Travelers Are Going On Holiday Again - The Hague
Utrecht Robin/ABACA
15.08.2022.
u 17:12

18-godišnjak je ispraćen iz zrakoplova pod policijskom pratnjom, te je zbog navedenog čina izveden i pred sud. Kazao je kako nije imao loše namjere, već se samo našaliti s putnicima, također je utvrđeno da je psihički stabilan pa je očito kako nema smisla za humor

Nesvakidašnja situacija dogodila se prije nekoliko dana na letu iz nizozemskog Rotterdama za Zadar. Naime, nekoliko minuta prije polijetanja, 18-godinšnji putnik odlučio se "našaliti" s ostalim putnicima u zrakoplovu te je svima putem AirDropa počeo slati fotografije srušenog zrakoplova.

Uznemireni putnici odmah su obavijestili kabinsko osoblje, pa je polijetanje odgođeno a u Boeing tvrtke Transavia pozvana je policija.

Glasnogovornik aviokompanija potvrdio je za medije kako je fotografija poslana ostalim putnicima protumačena kao moguća prijetnja bombom, te potencijalna najava onoga što bi se moglo dogoditi putnicima na samom letu ako zrakoplov poleti, prenosi Croatian Aviation.

Posada je zatim zatražila da osoba koja je poslala fotografije ustane i izađe iz zrakoplova, no mladić nije htio ustati sve dok kapetan nije objavio kako zrakoplov neće poletjeti sve dok se ne pronađe krivac za navedeno.

18-godišnjak je ispraćen iz zrakoplova pod policijskom pratnjom, te je zbog navedenog čina izveden i pred sud. Kazao je kako nije imao loše namjere, već se samo našaliti s putnicima, također je utvrđeno da je psihički stabilan pa je očito kako nema smisla za humor.

Zrakoplov je poletio iz Rotterdama s 40-tak minuta zakašnjenja prema Zračnoj luci Zadar, no mladić nije završio na tom letu baš kao što, kako je objavila kompanija, to neće moći činiti sljedećih 5 godina koliko mu traje zabrana letenja.

VIDEO Zapalio se automobil na Braču, automobili samo prolazili: 'Sramota, vozač je bio u šoku'

Ključne riječi

Komentara 8

RA
razvaljuje
21:24 15.08.2022.

Bravo, tako se postupa sa idiotima. Mnogi ljudi imaju fobije od letenja i avion koriste kao nuzno zlo, i kad se nadje tako neki peder da maltretira ljude, moze te si samo zamislit kako je takovim ljudima.

LI
liliZG
20:31 15.08.2022.

tak se to radi u državama sa brzim sudstvom. sve riješeno u par sati. kod nas bi se kupao ako bi uopće bio kažnjen jer se samo šalio pa ....

PR
prokurator
00:38 16.08.2022.

haha pametno mamino, zna sve mobitelske dosjetke ali nema elementarnu socijalnu busolu... k tome je zaboravio i da je punoljetan pa može pred sud hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije