Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV BISKUPA

Mladi, želite li čistiti maslinike i meditirati, dođite na Mljet!

maslinik
Zarko Basic/PIXSELL
17.05.2017.
u 12:42

Svi zainteresirani za ovu posebnu vrstu ljetovanja dodatne informacije mogu dobiti na e-adresi skac.du@gmail.com, a oni koji se odmah odluče mogu se istoga trenutka prijaviti na link na web-stranicama Dubrovačke biskupije.

Guštaš li šetati kroz netaknutu prirodu? Spreman si tjedan dana spavati u prirodi, tijekom dana dobro se oznojiti čisteći maslinik zarobljen već 50 godina dračom, korovom i stablima, a nakon rada guštati u prekrasnom mljetskom moru? Uz to si otvoren upoznati druge vršnjake jednako hrabre i otvorene izazovima? I što je najvažnije, ne bojiš se susresti sa samim sobom, upoznati se bolje kroz večernje kateheze i duhovnu pratnju? Ako se osjećaš spreman na ovaj izazov, čekamo te, piše u pozivu iz Dubrovačke biskupije na "m-ljetovanje", duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu, na koji se pozivaju mladi od 20 do 35 godina.

Naglasak je, kako pišu stranice Dubrovačke biskupije mons. Mate Uzinića, na ekologiji i kršćanskoj meditaciji, a radni dio programa odnosi se na ekologiju, čišćenje i obnovu potpuno zapuštenih starih maslinika. Četiri su termina m-ljetovanja: 23. srpnja – 29. srpnja; 30. srpnja – 5. kolovoza; 6. kolovoza – 12. kolovoza i 13. kolovoza – 19. kolovoza, a program se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu. Sudjelovanje u programu se ne plaća, no potrebno je računati na troškove hrane koji za tjedan dana iznose oko 300 kn, kažu organizatori SKAC Palma, SKAC Du i Magis.

Svi zainteresirani za ovu posebnu vrstu ljetovanja dodatne informacije mogu dobiti na e-adresi skac.du@gmail.com, a oni koji se odmah odluče mogu se istoga trenutka prijaviti na link na web-stranicama Dubrovačke biskupije.

Komentara 7

IB
ibiza
21:55 17.05.2017.

evo prilike a nitko nece raditi a kukati znju sramota

TO
tomisl
21:00 17.05.2017.

Jadni nasi mladi ,tako imaju" tezak" zivot , pogotovo kad treba nesto za zajednicu ucinit.

DU
Deleted user
02:37 18.05.2017.

pametno kako bi mi rekli bog ce vam platiti ,,spavat cete s gusterima ponesite svoju hranu i novac i biti cete na prinudnom radu za bogu hvala ,pokojni tito vas slao djabe na more dao smjestaj i hranu i jos ga pljujete ,eto vam prilke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije