Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevelika brzina

Mladi vozač slupao crysler, jedan putnik teško ozlijeđen

nesreća (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
13.07.2010.
u 10:47

Mladi 22-godišnjak nije smio sjesti za upravljač vozila sa 104 konjske snage.

ZAGREB - G. K. (22) upravljao je automobilom chrysler sebring, koji nije smio voziti jer mu zakon ne dopušta sjedanje za upravljač vozila koje ima više od 75 konjskih snaga (chrysler ima 104), kada je sinoć oko jedan sat poslije ponoći kod raskrižja Oporovečke ulice i Avenije Gojka Šuška skrećući udesno zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad vozilom, zanio se, sletio s kolnika na razdjelnik i zabio se u stup javne rasvjete. Vozač je lakše ozlijeđen, no putnik u automobilu V. B. (22) teško je ozlijeđen.

Dvadesetdvogodišnji putnik V. C. (22) i putnica  Đ. R. (20) lakše su ozlijeđeni i svi su prevezeni u KB Dubrava.

Mladom vozaču izmjerena je i nedopuštena količina alkohola u krvi od 0,67 promila.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije