Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE OZLIJEĐEN

Završena drama u Sisku: Ovo je mladić koji je prijetio bombom i tražio Žinića. Uhićen je

Drama u Sisku nakon što je mladić upao u zgradu županije
Foto: Danijel Prerad
1/4
05.03.2021.
u 13:10

Iz policije su priopćili kako je muškarac uhićen uz upotrebu prisile, te da kod sebe nije imao nikakvu napravu kojom je mogao ozlijediti ili usmrtiti ljude, a što je tvrdio

Mlađa muška osoba pod prijetnjom da ima eksplozivnu napravu u petak oko 12 i 15  ušla je u strukovnu školu u Sisku u kojoj je zbog izvanredne situacije u toj županiji trenutačno smješten Krizni stožer te županijska uprava.

Mladić je navodno tražio razgovor sa županom Ivom Žinićem, tvrdeći kako je sin hrvatskog branitelja te mu to treba biti omogućeno. 

Na lice mjesta odmah je izašla interventna policija i ostale represivne službe koje su evakuirale zgradu pa je mladić više od pola sata boravio sam u zgradi. 

VIDEO Muškarac upao u sisačku školu, tvrdi da ima bombu i traži župana Žinića

Nakon što je upao u školu, medijima je poslao i svoju fotografiju pa se hvalio kako je "županija zauzeta".

U međuvremenu je policija angažirala dvojicu njegovih prijatelja koji su s njima pregovarali.

VIDEO Muškarac u Sisku se predao, policija ga svladala i uhitila

Nakon nekog vremena mladić je išetao iz škole te ga je odmah svladala policija i u kombiju odvela na kriminalističku obradu

Iz policije su priopćili kako je muškarac uhićen uz upotrebu prisile, te da kod sebe nije imao nikakvu napravu kojom je mogao ozlijediti ili usmrtiti ljude, a što je tvrdio. 

Ključne riječi

Komentara 40

ST
StariSokol
15:08 05.03.2021.

Čim se ne navodi ime i prezima zna se čiji je. Da je Hrvat masnim slovima bi pisalo i povijest cijele obitelji.

MK
MKinkognito60
13:52 05.03.2021.

Ovaj događaj i svi drugi extremni na dušu onima koji u ovim teškim vremenima izmišljaju i potenciraju zavjere i afere. Jučer u Petrinji nekakvi aktivisti dignu ljude evo kriju od vas humanitarnu pomoć idemo je uzeti, naravno treba je podjeliti ali tako da se zna što i kako će se raditi kako ne bi za obnovu opet nekoga krivili. Forsiranje kršenje mjera na pogrebu Bandiću i prigovor kako se brane okupljanja na nekim protestima i pjančevanje "mladih" kod kazališta, to je uspoređivanje neusporedivog ali važno je dizat tenziju. Uspoređivat kladionice bez pića i glazbe te sa maskama i restorana gdje bi se najviše pilo i galamilo ako bi bili otvoreni je golo dizanje tenzija. Opravdavati zabrane za pojedine ljude je poziv na extremizam, ignoriranje zakona od strane predsjednika koji tvrdi kako ne mora poštivat zakon je poziv i drugima na kršenje zakona. Nije teško danas nekoga nagovoriti na extremizam izmišljanjem zavjera i afera.

RO
roland
14:58 05.03.2021.

Psihijatrijski pacijent! Umjesto da uzima terapiju i da je na liječenju, on objavljuje nesuvisle postove na Faceboku i prijeti terorizmom! Prislino psihijatrisjko liječenje, a nakon toga i nadzor! Opasan je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije