Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražuju se okolnosti nesreće

Mladi motociklist poginuo na šumskom putu na području Jelenja

Ilustracija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
10.08.2020.
u 12:20

Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu nesreće, ali je nažalost preminuo, naveli su iz policije.

Vozeći motocikl šumskim putem na području Jelenja u nedjelju je smrtno stradao 21-godišnji mladić, a u tijeku je kriminalistička istraga kako bi se utvrdile okolnosti u kojima je stradao, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Prema dosadašnjim saznanjima, mladić, hrvatski državljanin, stradao je u nedjelju, 9. kolovoza, tijekom vožnje motocikla šumskim putem na području Jelenja.

Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu nesreće, ali je nažalost preminuo, naveli su iz policije.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
19:53 11.08.2020.

Motoristi off road divljaju po šumama. Nek se voze po svojem zemljištu ili službenim stazama!

SI
sisavac
07:24 11.08.2020.

Šumski put znači da nije ucrtan u katastru, nije javni pa da ga mogu koristiti svi. Ovo je samo posljedica nemara države koja ne želi zaštititi šume od cross i enduro ekipe, koja juri šumama, uglavnom privatnima, da budemo načisto, uznemituje divljač, a vlasnike šuma ostavlja same da se bore protiv organiziranih ekipa. Ne postoji ni jedna zemlja u europi osim naše u kojoj je moguće motorom, terencem, quadom, jurcati šumama kako ti se prohtije. Zašto talijani, austrijanci pa i slovenci, hrle vikendom kod nas na divljanje po šumama? Sigurno imaju i oni šume.. Žao mi života izgubljenog, nepotrebna nesreća. Dam se kladiti da je na ovoj stazi bilo nekoliko upozorenja već. Ovo je napravio netko kojemu su se osobno zamjerili. Ukoliko ih policija ne istjera iz šuma, bit će još više takvih nesreća. Da budemo na čisto, ovog tko je sajlu rastegnuo nikad neće pronaći. Za optužiti i kazniti trebaš dokaze. A sajlu kupiš gdje hoćeš. Pamet u glavu i s motorima na službene staze. Kazna za vožnju ovom stazom nije mala, samo što se policiji neda zezati. Sad će posla imati s posljedicom.

SA
sanikol
16:30 10.08.2020.

Mi smo jedin država u svijetu sa šumskim putevima asfaltiranim i širokim cca 7,5 m.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije