Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U BIH

Mladi liječnik iz BiH preminuo od koronavirusa: Mnoge je spasio, svoju bitku je izgubio

Foto: PIXSELL/UKC RS
1/3
14.09.2020.
u 13:13

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece

Nakon više od mjesec dana borbe s koronavirusom preminuo je 37-godišnji liječnik Marko Pekija iz Klinike za intenzivnu medicinu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS).

"Liječnici, osoblje i svi zaposleni u našoj ustanovi imali su privilegij što su poznavali uvaženog mladog liječnika te što su imali priliku da s njim surađuju. Bio je vrhunski profesionalac, pun etike i entuzijazma pred kojim je bila blistava karijera. Dr. Pekija radio je u Klinici intenzivne medicine za nekirurške grane UKC RS zbrinjavajući najkritičnije pacijente i spašavajući brojne živote. Nažalost, bitku protiv nevidljivog neprijatelja nije dobio", priopćio je UKC RS.

Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

Ključne riječi

Komentara 60

NM
nemirno more
13:54 14.09.2020.

iskrena sućut obitelji...

MB
Medo Brundo
13:52 14.09.2020.

R.I.P doktore Pekija.

PV
prcko.vita
14:16 14.09.2020.

A vi slavite i dalje festivale slobode i govorite da nema korone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije