Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završetak sezone

Mladi legionari u Zagrebu upisali prvu službenu pobjedu u curlingu

curling
Vedran Balen/VLM
26.04.2013.
u 15:56

Slavonskobrodski Curling club Legija bio je uspješan i u metropoli, pa se brodsko-zagrebački par Ines Mišanec-Zlatko Nikolić može pohvaliti drugim, a Legijin dvojac Martina Lovrić-Ante Baus četvrtim mjestom u konkurenciji mješovitih parova

Nakon što je ženska ekipa Legije osvojila brončanu medalju na 8. Prvenstvu Hrvatske, odigranome u Budimpešti, curling sezona tradicionalno je završena Otvorenim prvenstvom Zagreba u kojem su se hrvatski curlingaši na ledu Zagrebačkog velesajma natjecali u četiri konkurencije.  

Slavonskobrodski Curling club Legija bio je uspješan i u metropoli, pa se brodsko-zagrebački par Ines Mišanec-Zlatko Nikolić može pohvaliti drugim, a Legijin dvojac Martina Lovrić-Ante Baus četvrtim mjestom u konkurenciji mješovitih parova. Na turniru mješovitih ekipa Brođani (Ines Mišanec, Martina Lovrić, Zvonimir Lovrić, Dario Sojčić, Marin Kovačević) osvojili su također četvrto mjesto, kao i muška ekipa Legije (Ante Baus, Vedran Horvat, Miroslav Jurković, Bruno Samardžić, Josip Vargašević). 

Za mlade \"legionare\" natjecanje u Zagrebu ostat će posebno zabilježeno jer su ostvarili prvu službenu pobjedu otkad je ta ekipa osnovana. Svladali su Brođani momčad Crolinga rezultatom 6:4.

>>Brođanke brončane na prvenstvu Hrvatske u Budimpešti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije