Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mladi jastreb u kampanji Ive Josipovića

branko borković
Arhiva VL
17.11.2009.
u 22:22

Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, podržao je kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika RH, te ušao u SDP-ov tim za predsjedničku kampanju.

Branko Borković, poznatiji kao Mladi Jastreb, podržao je kandidaturu Ive Josipovića za predsjednika RH, te ušao u SDP-ov tim za predsjedničku kampanju.

Borković kaže kako se s Josipovićem susretao na različitim političkim događajima te da je uvijek s njim raspravljao o stvarima koje su ga zanimale, a o kojima je Josipović mogao govoriti s pravne strane.

"Josipović je živio našu stvarnost i svojim se djelovanjem borio za pravnu državu. I danas se zalaže za onakvu državu za kakvu smo se mi borili. Jasno daje do znanja da ćemo u toj državi svi imati jednake šanse za napredak te da će se boriti protiv kriminala. Stoga sam mu se podredio kao vojnik", kaže Borković.

Borković danas živi u selu Prečno, između Zagreba i Siska, i bavi se poljoprivrednom.

Komentara 57

TR
tralala
06:47 19.11.2009.

Baš lijepo. Čovjek odgovoran za pad Vukovara daje podršku Josipoviću čija se stranka zalaže za prihvaćanje arbitraže kojom se ustupa naše more Slovencima. Ako mu se išta ne može zamjeriti onda je to principijelnost. Jednom izdajnik, uvijek izdajnik.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
09:36 24.08.2014.

Nemogu vjeovati mada čitam ovaj natpis. Nemogu se oteti dojmu da je primoran uči u ovu kampanju i to na strani Josipovića kad vidimo kakove je probleme imao posljednje godine, od psa i konja, svađe sa seljanima, akcije specijalaca itd.... nebi bio ni prvi ni zadnji koji se zbog straha od progona priklonio SDP-u i Predsjedniku Josipoviću pa ga mogu malo i razumjeti ali mi je to neprihvatljivo iako je bio izložen velikim pritiscima. Pozdrav dobrim ljudima

BT
bili-tartuf
23:30 17.11.2009.

ma Josipovicá cé podrzati jos´i onih 42. 000 partizanskih-penzijonera, i 11,500 Jna-penzijonera....(iako necéju zbog starosti, svi su iznad 85 godina, viditi kraj mandata)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije