Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE MLADIH

Mladi iz Vukovarsko-srijemske županije na susretu u Bugarskoj

zastava EU, EU
Tomislav Miletić/PIXSELL
02.04.2013.
u 10:15

Mladi su kroz igru, raspravu, vježbe i radionice sudjelovali u programu obuke za aktivno građanstvo

U skupini mladih Hrvatske koja je sudjelovala zadnjih dana ožujka na prvom susretu mladih iz Hrvatske, Turske i Bugarske, u bugarskom gradu Veliko Trnovo što ga financira EU, bili su i mladi iz Vukovarsko-srijemske županije. Ispred Vukovarsko – srijemske županije sudjelovali su Ivana Ćurković, viša savjetnica-specijalista za međunarodnu suradnju i EU poslove, te Jelena Gilja i Danijela Osredečki, vježbenici u Upravnom odjelu za međunarodnu suradnju i regionalni razvoj koje su predstavile aktivnosti iz područja demokratskih projekata mladih iz Vukovarsko-srijemske županije.

Mladi su kroz igru, raspravu, vježbe i radionice sudjelovali u programu obuke za aktivno građanstvo, jer aktivno uključivanje mladih ljudi u javnim poslovima sadržano je u brojnim programima EU. Također su kroz radionice prošli teorijsku obuku za organizaciju i planiranje društvenih kampanja. Prema riječima sudionika i suradnica, jako je važno za mlade ljude da budu aktivni u svojim lokalnim zajednicama u demokratskim procesima. Susreti će još biti organizirani u Hrvatskoj i Turskoj tijekom ove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije