Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hss
Povratak na članak

Mladi HSS-a: Neka Vlada prima stipendiju od 1600 kuna!

– Nove političke elite nedvosmisleno cijene svoj rad, dok rad mladih obezvređuju, podcjenjuju i svrstavaju u rang hobija – kažu u HSS-u

Komentari 10

CH
chemica
13:03 13.04.2012.

Pametna je ta mladež HDZ-a. Pardonček, HSS-a. Bile su im zločinačke strančice malo predugo u koaliciji pa se čovjek lako zabuni i pomiješa ih. Ima li ta mladež HSS-a prijedlog kako riješiti problem koji je ostavila njihova stranka? Ništa osim pljuvanja? Jadno je to, jadno. Ma nema da brinete. Za 4 godine eto opet vaših na vlasti pa ćete odmah svi biti pozapošljavani. Kao što se vidi iz priloženog, za samostalan život sposobni niste pa da nam baš ne pokrepavate od gladi.

VL
KL
klubuhb1
13:29 13.04.2012.

Po meni, tako pričaju neradnici ili tatina djeca. Iskustvo se stiče radom pa ta godina i nije nešto puno. I zadnje je to da je bolje i taj novac uzeti nego nikakav.

VL
Avatar comparator
comparator
14:20 13.04.2012.

Za zapošljavanje mladih prvo treba u mirovinu potjerati one kadrove koji se više nemogu i ne žele boriti s novim tehnologijama i zahtjevima novog principa privređivanja koji tek treba uvesti.

VL
Avatar comparator
comparator
14:24 13.04.2012.

Kako se riješiti starih kadrova koji misle da nešto znaju i da su nezamjenjivi ? Politika u tom mora odigrati presudnu ulogu. političari prvi moraju primjerom odustati od nametanja neproduktivnih metoda organizacije privrede i povući se sa scene. Politika mora nuditi rješenja i ne nametati se kao rješenje jer nas iz krize može izvući jedino proizvodnja koja se danas guši.

VL
SN
snupy
15:32 13.04.2012.

niti sam crven,niti zelni,niti plavi ali ovaj zakon je toliko los da ovo moram komentirati i vi koji sada podrzavate zakon razmislite malo o ovome.Tko nakon ovakvog zakona nejamci da poslodavci nece otpustiti ljude srednjih godina iz firmi i zaposliti one kojima moraju platiti samo doprinose a onda ovi otpusteni koji ja pretpostavljam imaju djecu ili stambeni krediti sta ce se sa njima desiti,nadalje svaki nas tjedan bombardiraju poskupljenjima i poreznom presijom od goriva,struje ko ce to platiti ovi koji imaju 1600kn i kako ce njima 1600kn pomoci mladim ljudima koji trebaju osnivati obitelji ,kupiti stan tko ce ti dati kredit:Ovaj zakon je napravljen samo za vrleposlodavce koji su svojim megalomanski zaduzivanjim i kreditima ugrozili svoje poslovanje pa bi sad racionalizacijom troskova na ustrb radnika koji dela krvavo mogli sebi objezbjediti jos vila,auta i neznam cega.Po meni zakon kao takav je katastrofa i za drzavu indirektno jer tko ce trositi ljudi rade za crkavicu od 3500kn sad ce raditi za 1600kn

VL
DO
domagoj1
17:54 13.04.2012.

ma dobro su i mladi i poručili, pa šta si umišlja ova kukuriku ekipa šta oni misle \"REŽEMO SVIMA SAMO NE SVOJIMA\" TO IM JE SLOGAN.... jer za sve građane je kriza i poskupljnja jedino za političku elitu sdp-a i hns-a nije jer oni su si digli plaće i koeficijente i vratili kartice.... fuj

VL
SV
svrljozvrljo3
20:09 13.04.2012.

Imamo više od 300.000 nezaposlenih. Većinom radi HDZ-ove višedesetljetne pljačke. Trebat će još puno vremena da se opustošena zemlja dovede u red. Smanjenje nezaposlenosti realno se ne može očekivati još godinu-dvije. Ja ovu odličnu inicijativu vidim kao privremenu mjeru zau za pomoć mladima koji u suprotnom nikad i nikako ne bi mogli do posla (u dogledno vrijeme). Ovako bi ipak nešto sitno zaradili i stekli dragocjeno iskustvo. Naravno da postoji opasnost od \"pokvarenih Hrvata\" koji bi zloupotrijebili ovakvu mjeru. To se može spriječiti čvrstom kontrolom i rigoroznim kaznama za prekršitelje. Drago mi je da ova Vlada radi. Ma da i ne radi dobro, barem ne pljačka narod.

VL
DA
danijeluskoci
22:08 14.04.2012.

kako ih nije sramota biti u hss-u,nakon držanja ljestvi hdz-u i sada pametovat,gdje ste bili prije ,gdje vam je friščić ,sebi je osiguro debelu mirovinu pa nek vam on dotira ako vam je malo

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:17 15.04.2012.

najbolje da mladi ništ ne rade kao dosad. nedajbože da nešto zbilja moraju raditi! svi umislili da njih čekaju mjesta u javnim poduzećima s 10.000 kuna neto plaće, jer oni imaju DIPLOME! a diploma je samo papir koji ne govorii ništa o tebi, tko si i što, što znaš. imamo tolko diplomiranih ekonomista, a ekonomija nam je propala. zašto? jesu li ih što naučili? jesu. al krivo. jer ni sami ne znaju. čitam u večernjaku, mogu naši mladi brati jabuke u italiji, satnica 10 eura... to je puno više nego kod nas. nek odu tamo. barem neće sisati našeg radnika.

VL
Avatar wratnik
wratnik
11:55 15.04.2012.

Pa akoste vi bas i mladi HSS-ovci, moram vam ipak reci nesto..Nemojte molim vas stalno pricati kako nevalja ovo ili ono, toje isto radijo vas slavni vodja koji seje svaki dan,slikao sa JK, a vas je doveo na jedan Mandat.. Bilo bi vam pametnije da kazete kako bi trebalo, kako bi vi to radili,i stabi radili daste na vlasti?? Ako vec imate nekih ideja, ali ne onih iz ostavstine vaseg slavnog vodje.! Onda je kazite nama. Izmislite nesto pametnog, -u radu je spas,- a ne u sjedenju ispred Fotoaparata..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.