Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA GODINA MLADIH
Povratak na članak

Mladi Europljani mogu podijeliti svoje brige i ideje o budućnosti: Pokrenuta platforma 'Izrazi svoju viziju'

Platforma "Izrazi svoju viziju" pokrenuta je u okviru Europske godine mladih 2022., a mladi Europljani moći će na platformi progovoriti o raznim pitanjima - od zapošljavanja, klimatskih promjena, obrazovanja, mentalnog zdravlja do drugih tema koje smatraju važnima.

Komentari 2

TR
trpimir2022
19:14 25.05.2022.

Europa će se definitivno etablirati kao otirač ispred američkih vrata.

VL
IN
Indy500
14:29 19.05.2022.

Moja vizija je, kako sada stvari stoje, da će u Europi da se naseli još jedno 50-100 miliona afrikanaca i arapa u potrazi za hranom. A svi mi ćemo se radovati tuti-fruti, i multi-kulti kulturom i sretni sredinom koja će biti značajnije siromašnija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.