Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTAVLJAČ U ŠOKU

Užas kod Čakovca: Stavio mi je nož pod grlo i to zbog tri pizze

Policija - Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
01.12.2019.
u 13:59

Nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu

Nemili događaj dogodio se u petak ispred jednog kafića u okolici Čakovca. Sve je započelo oko 19:45 sati kada su u pizzeriji, udaljenoj nekoliko kilometara od spomenutog kafića, telefonski primili narudžbu za 3 jumbo pizze. Kada su bile spremne za isporuku preuzeo ih je 23-godišnji dostavljač i krenuo na lice mjesta.

Budući da je kao adresa naveden naziv kafića putem je nazvao naručitelja i obavijestio ga da stiže za nekoliko minuta.

- Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore. Nakon toga iz gepeka su izvukli pizze i razbježali se. Sve to je trajalo minutu, možda minutu i pol, ali s nožem pod grlom činilo mi se kao čitava vječnost. Kad su otišli trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, jer sam bio u šoku, a i danas još ne mogu vjerovati da mi je život bio ugrožen radi 3 pizze - ispričao je 23-godišnjak za eMedjumurje. Nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu.

I vlasnik kafića ispred kojeg se sve događalo kaže da napadači nisu bili u njegovom kafiću.

- Napadači uopće nisu bili u našem kafiću, već su ga naveli kao lokaciju za dostavu i zatim ispred njega postavili zasjedu. To mjesto je dosta mračno i malo udaljenije od našeg ulaza, pa nitko od osoblja i gostiju nije vidio što se dešava. Strašno je da svjedočimo ovakvim situacijama, jer se tako nešto ne dešava prvi put i krajnje je vrijeme da se poduzmu sve potrebne mjere kako bi spriječili da se desi nešto još gore - rekao je zabrinuti vlasnik. Policija provodi intenzivnu istragu

Ključne riječi

Komentara 22

MO
modovisisajteMaraschino
14:12 01.12.2019.

vidi čuda, novinar naveo da se radi o romima. inače se to taji, a još veća kazna ako to spomeneš u komentaru jer to je onda mržnja prema manjinama.. ovdje su počeli sad slati takve balavce u prošnju umjesto žena. jednostavno prvo morate dobro provjeriti tko vam zvoni na vrata da vas ne bi tako iznenadili

Avatar vitez
vitez
14:15 01.12.2019.

Da je Hrvat stavio Srbinu nož pod grlo...radi pizze, Kolinda i Plenković bi održali konferenciju za tisak o govoru mržnje i netrpeljivosti, bla,bla,bla

IV
IvoDivo
15:40 01.12.2019.

Na žalost Roma je sve više i svkim danom je sve gore, jer oni nemaju srama, ni zatvor ih neće popraviti, jer što je veći kradljivac i nsilnik toliko je popularniji među svojim romima. a policija se sve više boji jer ako ih krivo pogleda odmah će se javiti razna bagra, razni puhovski o njihovim pravima. A gdje su naša prava ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije