Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u prirodu
Povratak na članak

Mladi bjeloglavi supovi ipak se vraćaju iz Slavonije na otok Cres

U oporavilištu u Belom mladi supovi trebali bi se pridružiti pticama koje su ove godine spašene i koje bi iduće godine trebale poletjeti u slobodu

Komentari 1

NE
Nepokolebljiv
18:01 18.10.2020.

Hrvatska puna strucnjaka, ljubitelja prirode, zastitnika ugrozenih vrsta ali izgleda nikome iz te "struke" da dode iz debelog crijeva u glavu: supovi su lesinari i strvine (ali svjeze) su im jedona hrana. Zasto onda trosimo milione, izlazemo zivote HGSS heroja opasnosti u spasavanju tenisica i sandala koje se izgube ili unesrece s tjelima i glavama bez razuma u domeni supova? Pitajmo se cime se supovi hrane gdje su krivolovci istrijebili divljac, gdje vise nema stada ovaca i koze na ispasama samih bez pastira kao u davna vremena. Badava u inkubatorima leci ptice i odhraniti ih u vojerama pa ih pustiti u prirodu gdje ce skapati od gladi. Priroda mora biti manje kolonizirana ljudskim nastambama, dozvoliti vise divljih zivotinja omogucujuci im zivotni prostor za zivot pa nece biti potrebno umjetno uzgajati neke ugrozene vrste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.