Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriven ubojica

Azilant iz Eritreje priznao da je ubio majku i sina u švedskoj Ikei

švedska, ikea
Foto: Reuters/PIXSELL
13.08.2015.
u 21:25

Nožem je ubio 55-godišnju majku i 28-godišnjeg sina u u lokalnoj Ikei u Vaesteraasu, a sada mu slijedi deportacija

Dvostruko ubojstvo u švedskoj Ikei šokiralo je svijet. Otkriveno je da je ubojica bio tražitelj azila iz Eritreje.

Nožem je ubio majku i sina u u lokalnoj Ikei u Vaesteraasu, a sada mu slijedi deportacija. Muškarac (36) je priznao dva ubojstva, rekao je njegov odvjetnik. Prije nego što je ubio 55-godišnju ženu i njenog 28-godišnjeg sina, otišao je u imigracijski ured kako bi razgovarao o svom slučaju sa imigracijskim službenicima.

Potom je u Ikei zgrabio nož koji je bio u prodaji i ubio majku i sina. Nakon toga, sebe je probo u trbuh te je odveden u bolnicu, gdje je kratko bio i u komi. S njim je bio još jedan imigrant, 23-godišnji Eritrejac koji ga je čekao ispred Ikee. Švedska je dom za 18 tisuća imigranata iz Eritreje. Nakon Sirijaca, oni su najbrojniji tražitelji azila u nordijskim zemljama.

>>Dvije su osobe ubijene, a jedna teško ozlijeđena u Ikei u Švedskoj

Komentara 23

PA
pahulja
00:50 14.08.2015.

Svedi su odavno izgubili muda. Eritreja, pola muslimana, pola krscana. Zbog cega nisu napisali imena tih ubica? Da im mozda nije neugodno, jerbo su kojim slucajem muslimani. Mi bi zeljeli znati imena. Ti isti stizu za 01 09 u Hrvatsku i znajte da ne samo ubijaju nego i siluju, gang rapes i onda jos i osakate zenu. Neka im se nitko ne priblizava, ljudi moji! Ti vecinom muskarci, nisu nikad spavali s zenom i neko im je rekel da je Evropa obecana za muslimane, da ce spavat sa zenama i da ce sve dobiti odmah, mislim i stan i auto i zene i puno love i dobre poslove. Eh, kad se ti mladi muslimani razocaraju tj kad shvate da nikad nista od gore pomenutog tada ubijaju i ako nisu vec radikalizirani, radikaliziraju se. HRVATSKA VLADA RADI PROTIV HRVATSKOG NARODA.

Avatar ucjena
ucjena
22:20 13.08.2015.

Oooo! to je pocetak, a zasto je nasumce njih? pa onda zrvuje sebe!

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
01:38 14.08.2015.

ovo meni sve lići na neku novu veliku seobu naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije