Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSVETILA MU SE'

Kum na vjenčanju doznao da je zapravo stigao na - svoju svadbu

Svadbeni buketi i cvjetni aranžmani
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
23.12.2023.
u 19:12

Otpjevala je svoju omiljenu pjesmu, a potom je pala na koljena...

Tko čeka, taj i dočeka. Stara je narodna s kojom se može složiti i Paul Schoproni koji je godinama tražio od svoje djevojke Aleashe Pilawe iz Walesa da se uda za njega. No, unatoč brojnim prošnjama, ona mu nikada službeno nije rekla "da".  I dok bi neki mislili kako je to kraj, Paula je dočekalo iznenađenje kakvo sigurno neće nikada zaboraviti. Njegova draga je organizirala lažno vjenčanje za dvoje prijatelja gdje je Paul bio kum.

Ostao je šokiran kada je svoju buduću suprugu ugledao u vjenčanici. Otpjevala je svoju omiljenu pjesmu, a potom je pala na koljena ispred Paula te ga zaprosila. Sve je zabilježeno kamerom. Na snimci također Paul nakon prošnje kaže: "Ne!" i bježi. No sve je završilo poljupcem i zagrljajem.

"Posljednje dvije godine tražio je od mene da se vjenčamo oko 30 puta dnevno", rekla je Aleasha, objašnjavajući zašto se odlučila na ovu smicalicu. "Osim toga, već sam bila u braku dva puta i pomalo sam oklijevala sve to ponoviti", piše Metro.

Tekst je originalno objavljen 2019. godine.

Peruanski policajac odjeven kao Djed Božićnjak sudjelovao u policijskoj operaciji

Ključne riječi

Komentara 5

ME
Menjik
09:03 06.09.2019.

članak dostojan večernjem

ZC
zorro.cz
12:18 06.09.2019.

o čemu vi pišete...

ME
Mesko
10:07 06.09.2019.

VL postaje sve više GLORIA, DIVA. Premjestite takove novinarke i urednike u ta glasila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije