Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugledna novinarka

Mladenka Šarić imenovana glasnogovornicom u kampanji Ive Josipovića

Mladenka Šarić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
03.10.2014.
u 11:40

- Bit ću glasnogovornica kampanje zadužena za odnose sa novinarima – rekla nam je Mladenka Šarić.

Bivša Večernjakova vrlo ugledna politička novinarka i kolumnistica Mladenka Šarić imenovana je glasnogovornicom kampanje predsjednika Ive Josipovića.

– Dobila sam poziv da se pridružim timu Ive Josipovića i da mu pomognem da dobije i drugi predsjednički mandat. Bit ću glasnogovornica kampanje zadužena za odnose sa novinarima – rekla nam je Mladenka Šarić. Dodaje kako Ivu Josipovića zna odavno, još iz vremena kada nije bio u politici.

Novinarstvo nije napustila

Kaže kako od ovog glasnogovorničkog angažmana ništa ne očekuje u smislu danjeg razvoja njene karijere. Kaže kako njena tvrtka i dalje radi.

Naime, nakon odlaska iz Večernjeg lista Šarić je pokrenula vrlo uspješnu manufakturu - proizvodi naše tradicionalne slastice, kolače i torte. Iako je otišla iz Večernjaka novinarstvo nikad nije u potpunosti napustila. Nastavila je pisati kolumne na jednom portalu, a vodila je i politički talk-show na lokalnoj televiziji.

>>U mojoj butigi mjesta konfekciji – nema! Sve je originalno

>>Moje su torte poput novinarstva: Svaka u sebi nosi neku novu priču

Komentara 4

19
1995josip
14:48 03.10.2014.

Mlađenka vidi svoju korist u ovom medijskom cirkusu .

LI
Lisnjak
22:35 03.10.2014.

Ovi racunaju da ce pomocu kolaca dobiti glasove za predsjednika. E pa svasta ces danas dozivjeti.

DU
Deleted user
12:37 03.10.2014.

Kao novinarka zna s kim će imati posla i kako tko "diše"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije