Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svom svijetu

Mladenka je sigurno presretna: Evo što je mladoženja radio tijekom svadbe

mladenci
Foto: Screenshot
04.05.2019.
u 09:35

Scena je snimljena u indijskom gradu Siliguriju, a na snimci se vidi kako se mladoženja potpuno usredotočen na igricu dok mladenka nezainteresirano sjedi kraj njega

Internet je nedavno šokirala snimka sa svadbe na kojoj je mladoženja svojoj novopečenoj supruzi opalio šamar, a sada je objavljena još jedna nevjerojatna snimka s vjenčanja, no ovoga puta bez nasilnih scena.

U centar pažnje dospio je mladoženja koji se na svadbi nije odvajao od svoga mobitela, odnosno video-igre PlayerUnknown's Battlegrounds, slične Fortniteu.

Scena je snimljena u indijskom gradu Siliguriju, a na snimci se vidi kako se mladoženja potpuno usredotočen na igricu dok mladenka nezainteresirano sjedi kraj njega.

Jedan od gostiju prilazi mladoženji i daje mu poklon za vjenčanje, no on ga odguruje.

Ako se tako ponašao na vlastitom vjenčanju, kakav li će tek biti u braku...

VIDEO Trebao je poljubiti mladenku, a onda se kraj njih pojavila ona...

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Dumen
Dumen
11:13 04.05.2019.

Roditelji ih na silu oženili

Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:40 04.05.2019.

Pa s njom će se igrati kad mu se bude punio mobitel...

KO
Kora
20:16 04.05.2019.

Predigrica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije