Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'superuhljeb'

Bivši direktor Piškornice krivotvorio diplomu?

Mladen Jozinović, kum župana Darka Korena
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
12.03.2018.
u 09:03

Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio tvrdeći da je riječ o prometnom fakultetu u Beogradu, a ne u Zagrebu. No, odao ga je i životopis koji je 2012. godine, prije nego što će biti izabran za direktora, poslao županijskim skupštinama

Istražitelji su ovih dana otkrili novu činjenicu o bivšem šefu Piškornice Mladenu Jozinoviću (38). Navodno je krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu. Točnije, Jozinović uopće nema završen fakultet, a govorio je da ima, navodi Podravski list.

Izvori bliski županijskim vlastima, suvlasnicima Piškornice, otkrivaju kako bi Jozinovića, među ostalim, policija mogla teretiti za krivotvorenje diplome te nezakonitu financijsku korist koju je time namaknuo, piše dalje Podravski.

Jozinović se tijekom ispitivanja u policiji navodno vadio da je riječ o prometnom fakultetu u Beogradu, a ne u Zagrebu. No, odao ga je i životopis koji je 2012. godine, prije nego što će biti izabran za direktora, poslao županijskim skupštinama u Krapini, Varaždinu, Koprivnici i Čakovcu, koji su suvlasnici Piškornice. U rubrici "obrazovanje" piše: “Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci; Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, diplomirani inženjer; Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu – u tijeku magisterij.

Pogledajte policiju u Piškornici:

Mladen Jozinović, kum župana Darka Korena
1/12

Komentara 12

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
09:50 12.03.2018.

Biti ce u slijedećoj vladi glavni savjetnik ministra gospodarstva, ljudi moji koja smo mi država, ako nisi u sprezi sa lopovima iz SDP ili HDZ ili ako nemaš obraz kao Vrdoljak iz HNS nemaš nikakvu šansu u ovoj zemlji!!!! Nema nama spasa

Avatar neidemdalje
neidemdalje
09:31 12.03.2018.

Na slijedećim izborima bit će na listi hdz-a i proći će sa hrpom preferencijalnih glasova...

Avatar sindarela
sindarela
09:43 12.03.2018.

Ovakvih i sličnih u Hrvatskoj ima o ho ho s kopiranim, prepisanim, poluprepisanim, kupljenim, lažnim diplomama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije