Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠILA JOJ SNOVE

Mlada se šokirala kad je saznala što joj je prijateljica napravila pred vjenčanje!

Foto: Thinkstock
20.10.2017.
u 14:38

Buduća mlada pričala je kako je mjesecima pažljivo planirala vjenčanje i tražila vjenčanicu – koja je morala biti jednostavno savršena.

Prije vjenčanja bile su jako dobre prijateljice. A onda je djeveruša bez razmišljanja objavila jednu fotografiju i njihovo prijateljstvo otišlo je u ropotarnicu povijesti prijateljstava...

Mnoge žene se još uvijek drže tradicije da ih budući suprug ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što krenu pred oltar, piše gricko-recepti.info.

Jedna Amerikanka je ispričala svoju priču. Njezin san je bio da je budući muž ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što stane pred oltar. Buduća mlada pričala je kako je mjesecima pažljivo planirala vjenčanje i tražila vjenčanicu – koja je morala biti jednostavno savršena.

1/7

“Prošli mjesec sam većinu svojih vikenda provela s prijateljicama u potrazi za vjenčanicom. Bila sam u ekstazi kad sam je napokon pronašla!“, napisala je na svom blogu. Međutim, dogodilo se nešto što je šokiralo buduću suprugu – nazvala ju je jedna prijateljica i rekla kako je na Instagramu vidjela njenu fotografiju u vjenčanici. Fotku je postavila prijateljica mlade, koja je na vjenčanju trebala biti djeveruša i naravno – bila je na probi vjenčanice. Njezinn vječiti odabranik vidio je fotografiju i vjenčanicu!

Za mladu je to bio dovoljan razlog da prekine prijateljstvo. I vjenčanicu – za koju je iskeširala 3.000 dolara – nije više željela: “Svaki put kad pomislim na to, plače mi se. I ne mogu zamisliti da idem u ovoj haljini pred oltar”, rekla je mlada.

Komentara 5

DU
Deleted user
19:37 20.10.2017.

Jezivo, užasno, šokantno, jel li moguće da se takvo što dogodilo? Evo odmah poslije ovog članka idem na wc...

DO
domxerex
15:00 20.10.2017.

Razmažena šmizla, može joj biti jer su joj cijeli život popuštali i ugađali. Za njezinu djecu je bolje da ih ne bude, ta se ne bi znala brinuti o njima a ni odgojiti ih. Ima puno takvih i kod nas. Pretpostavljam da će me šmizle i šmizlani sada napasti. Baš me zaboli, neka stvar radi koje se ide urologu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije