Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Mlada bankarica iz Škotske pala s balkona u Dubrovniku: 'U komi je, u potpunom smo šoku'

Foto: Pixsell/Instagram
07.10.2021.
u 10:22

Prilikom stravičnog pada zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela.

Mlada bankarica iz Škotske, 22-godišnja Jennifer Walsh, provodila je godišnji odmor u Dubrovniku kad je nesretno pala s balkona te se nakon operacije na mozgu nalazi u medicinski induciranoj komi.

Prilikom stravičnog pada zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela. Pala je u komu te je hitno prevezena u bolnicu na operaciju.

Sada je u stabilnom stanju, u medicinski induciranoj komi, pišu strani mediji.

Nakon nesretnog događaja njezini roditelji doputovali su u Hrvatsku, dok je sestra Sara pokrenula fundraising kampanju kako bi prikupili sredstva za trošak liječenja jer Jennifer nije imala putno zdravstveno osiguranje. Dosad su prikupili nešto više od 25 tisuća funti.

"U subotu su nam javili da je moja prekrasna sestra pala s balkona. Roditelji i ja bili smo u potpunom šoku strahujući što će se dogoditi s našom Jen. Posljednja četiri dana najgora su u životu moje obitelji. Naša Jen, koju jako volimo, snažna je djevojka i uvjereni smo kako će prebroditi sve ovo", napisala je Sara na Instagramu.

Komentara 27

PO
Poskok
10:43 07.10.2021.

Svako dobro.👍🏼💪🏼

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:56 07.10.2021.

Bankarica? Žena radi na šalteru. Pa dobro, onda valjda je to. Nalila se i pala.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
14:28 07.10.2021.

Da, upravo sam se uvjerio. Pročitao sam u stranom mediju. Njoj pak brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije