Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razne teorije

Mještani žive u strahu: Noću ih bude jezivi krici iz šume

Gornja Dragotinja
Screenshot: YouTube
30.09.2013.
u 15:41

Neki misle kako je riječ o neobičnoj ptici, drugi da su vukovi, a dio mještana uvjeren je da je riječ o drekavcu, mitološkoj zvijeri.

Jezivi krici iz obližnje šume noćima bude mještane zaseoka Kantari u selu Gornja Dragotinja pokraj Prijedora.

Šezdesetdvogodišnja Persa Zgonjanin ispričala je za Dnevni avaz da neki misle kako je riječ o neobičnoj ptici, drugi da su vukovi, a dio mještana uvjeren je da je riječ o drekavcu, mitološkoj zvijeri.

– Ne znam s čim bi ih usporedila koliko su jezivi. Od njih se kosa diže na glavi i obično dolaze iz obližnje šume. Čas s jedne, čas s druge strane, kao da se sele… Uznemire se i psi, cvile i laju. Krike nisam čula samo ja, već mnogo ljudi u ovom selu. O tom se godinama priča, ali i nagađa što bi moglo biti, jer to što krike pušta još nismo vidjeli… – rekla je 62-godišnja mještanka.

Dodala je da obično, nakon što se nepoznata zvijer oglasi, netko u selu umre i da se to dogodilo nekoliko puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije