Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET SATI UKLANJALI

Mjesecima se žalila na bolove u trbuhu, a kada su je otvorili za operaciju svi su ostali u šoku

Crvi
Foto: Screenshot YouTube
12.01.2017.
u 14:19

Liječnicima je trebalo pet sati da uklone 150 crva iz njezina trbuha koji su bili dugački čak 25 centimetara

Neha Begum (22) iz Indije mjesecima se žalila na bolove u trbuhu. No, što je uzrok njezinih bolova saznala je tek kada su je liječnici otvorili i operirali. A to što su pronašli u njoj bio je šok ne samo za djevojku nego i liječnike. 

U crijevima djevojke liječnici su, naime, pronašli crve. Trebalo im je pet sati da uklone 150 crva iz njezina trbuha koji su bili dugački čak 25 centimetara, piše Mirror

– Bila sam kod nekoliko liječnika i svi bi mi dali tablete i poslali me kući. Nitko nije mogao otkriti uzrok bolova. Znala sam po cijele noći biti budna, plakati i grčiti se od bolova, što je utjecalo i na moj bračni život. No sada mislim da ćemo ponovno moći uživati u blagodatima braka. Zahvalna sam liječnicima jer su riješili moj problem – rekla je 22-godišnja djevojka. 

Ginekolog Anand Prakash Tiwari kazao je kako su nakon pregleda ustanovili da joj nešto blokira crijeva pa su je odlučili otvoriti i vidjeti o čemu se radi. 

Djevojka se sada dobro oporavlja, a crvi su u njezinim crijevima vjerojatno završili nakon što je njihova jajašca unijela oralno što je moguća posljedica nedostatka higijene i čistoće mjesta gdje stanuje. 

Uznemirujuća snimka

>> Vijetnamac 18 godina živio s kirurškim škarama u utrobi

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Aristarh
Aristarh
15:22 12.01.2017.

U Hoferu u Sloveniji kupio sam grožđe na akciji od dva proizvođača. Supruga je dobila jak proljev a ja ne. Nismo jeli iz istog pakiranja. Onda sam ja jeo iz njenog pakiranja pa sam i ja dobio teški proljev. Od tada uvijek gledam da pakiranje svježeg grožđa slučajno nije iz Indije.

TE
texas
17:56 12.01.2017.

Jadna žena !

Avatar Bosnjak1941
Bosnjak1941
17:21 31.03.2017.

I meni se to dogodilo kad sa bio sa jednom zagorkom radimo ti mi one stvari kad ja dobivam proljiv i sve bolan po njoj ona veli ma niš bu se opral...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije