Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna situacija

Mjesec i pol dana skuplja kazne na parkingu, ali nitko ga ne smije maknuti

Parking
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
22.09.2018.
u 22:55

Riječ je o parkiralištu pod naplatom, u blizini središnje splitske poslovnice Raiffeisen banke, gdje automobil zauzima prostor, a broj kazni na automobilu dokaz je koliko se već tu nalazi

Automobil koji je već duže od mjesec i pol parkirano uz Ulicu Domovinskog rata i na kojem su ostavljene brojne kazne, nitko ne miče. I neće ga maknuti dok je registriran.

Riječ je o parkiralištu pod naplatom, u blizini središnje splitske poslovnice Raiffeisen banke, gdje automobil zauzima prostor, a broj kazni na automobilu dokaz je koliko se već tu nalazi. 

Osim brojnih kazni, nataložilo se i lišće i vidi se da se auto ne miče, piše Slobodna Dalmacija koja je kontaktirala i direktora 'Split Parkinga' Marka Bartulića

"Postojeći gradski propisi nemaju vremensko ograničenje za parkiranje vozila koja ne ometaju promet. Kazne će vlasniku vozila doći, u to budite sigurni" rekao je Bartulić te dodao kako će tamo biti dokle god bude registriran.

"A ne bude li plaćao kazne, vlasniku ćemo "sjesti" na račun s ovrhama. Ponavljam, takvi su gradski propisi, i oni nam ne daju mogućnost dizati auta dokle god su ispunjeni uvjeti koje sam kazao", rekao je.

Ključne riječi

Komentara 17

KE
kerbi
07:36 23.09.2018.

S obzirom da to nisu kazne nego "dnevne karte" nema razloga da mu ga ikud odvezu.

DE
deda1234
10:03 23.09.2018.

A da policija posusa kontektirat vlasnika??

MI
mirlav
12:11 23.09.2018.

Drugo mjesto po veličini u Hrvatskoj, drugo , i prvo mjesto po nerazumnom ponašanju mještana i uprave,nema sinergije ,koja bi omogućila da prevlada kulturno ponašanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije