Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misterij balona kod Raba

Mjesec dana uoči vjenčanja rezervirali su apartman u Hrvatskoj, a onda im je stigla poruka...

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
16.09.2019.
u 14:00

Kupili smo crveni balon za vjenčanje. Čak ga nismo mislili ni pustiti u zrak te večeri, no kada je tijekom noći bio napunjen helijem, odlučili smo napisati poruku za onoga tko ga možda pronađe, naveli su mladenci iz Njemačke

Pomalo neobična priča o balonu koji je preletio Europu i spustio se u more nedaleko od Lopara oduševila je mještane. A sve je počelo na vjenčanju Sabine i Ronnyja u Njemačkoj kod Nümberga.

– Kupili smo crveni balon za vjenčanje. Čak ga nismo mislili ni pustiti u zrak te večeri, no kada je tijekom noći bio napunjen helijem, odlučili smo napisati poruku za onoga tko ga možda pronađe. I tada smo ga pustili u zrak, oko 23 sata – rekao je Ronny Miehautsch za HRT.

Naime, Sabina i Ronny mjesec dana uoči vjenčanja upravo su u Loparu rezervirali apartman za medeni mjesec, a onda su dobili poruku da je balon nađen u moru nedaleko od Lopara kod Raba.

– Kada smo dobili poruku da je pronađen u Loparu, iznenađenju nije bilo kraja. Nije nam bilo ni na kraj pameti da će balon doletjeti upravo do destinacije koju smo rezervirali za medeni mjesec – kaže Sabina Miehautsch.

Mladen Škapul, koji godinama vodi ronilački centar Moby Dick, balon je ga uočio u moru. Kada su im se javili iz Lopara, Sabina i Ronny bili su oduševljeni.

Pravo čudo, nitko to ne može objasniti... Kako je maleni crveni balon u samo 13 sati preletio gotovo 1000 kilometara i sletio kod Golog otoka? – pita Marin Mušćo, direktor TZ Lopar. Sabina i Ronny uživaju na moru obilazeći pješčane plaže Lopara i okolne otoke.

Video: Vjenčanje – Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KELAVA-DE
KELAVA-DE
18:16 16.09.2019.

ja bas sve vjerujem. ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije