Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udaljeni 1900 km

Mješanka Relay izgubljena na Floridi pronađena je u New Yorku

Foto: Privatni album
20.09.2017.
u 17:54

Obitelj Moneck mislila je kako više nikad neće vidjeti svog psa, a onda ih je šokirao poziv iz skloništa za pse s drugog kraja SAD-a

Kada je prije nešto više od godinu dana Richard Moneck iz West Palm Beacha na Floridi izgubio svog psa, mješanku njemačkog ovčara Relay, nije ni slutio da će ju ponovno vidjeti, a pogotovo ne da će pas biti pronađen više od 1900 kilometara dalje u New Yorku.

Richard je ispričao medijima kako je Relay u veljači prošle godine nestala iz njihova dvorišta i, unatoč intenzivnoj potrazi, pregledavanju obližnjih nadzornih kamera i pozivima preko medija, izgubio joj se svaki trag.

– Posljednje što smo uspjeli pronaći bila je snimka s kamere na lokalnoj benzinskoj postaji na kojoj se vidi kako Relay šeće, netko je zazviždao i ona se uputila u tom smjeru – kazao je Moneck.

A onda je prije nekoliko dana stigao poziv iz skloništa za životinje u New Yorku iz kojeg su mu javili kako je njegov pas pronađen. Obitelj Moneck prvo je mislila da se netko šali, no nakon pregleda čipa potvrđeno je kako se radi upravo u Relay, koja sad čeka prijevoz do kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije