Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Mjera opreza: Odvažno za Hrvatsku otkazuje skupove

Andrej Plenković predstavio svoj tim u Splitu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
11.03.2020.
u 15:13

Odlučili otkazati preostale predizborne skupove u sklopu unutarstranačke kampanje.

Uzimajući u obzir okolnosti glede epidemije koronavirusa, kao mjeru opreza odlučili smo otkazati preostale predizborne skupove tima Odvažno za Hrvatsku u sklopu unutarstranačke kampanje, izviješteno je.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sazvao je sastanak s nadležnim ministrima te članovima Stožera civilne zaštite RH, danas u 16 sati u Banskim dvorima, oko daljnjih mjera i aktivnosti za suzbijanje koronavirusa u Hrvatskoj.

Usto, teme sastanka bit će zdravstveno stanje i sigurnost građana, priprema mjera za gospodarske sektore te angažman Hrvatske na razini EU kao predsjedavajuće Vijeća EU-a.  

Komentara 4

HA
Hahajahaha
19:42 11.03.2020.

Zanimljivo kako oni otkazuju svoje skupove radi korone dan poslije PRAZNE dvorane u zadru...jadno zaista jadno Misle da je narod glup i da narod to je vidi

ŽO
žoržet
16:31 11.03.2020.

šta je ta protuplenkovićevska hdz-frakcija opet promijenila ime??? valjda si sad i tom deklariranom 'odvažnošću' nastoje podebljati vjerodostojnost i sadržajnost, kad već 'programom' u koji su se toliko zaklinjali nisu to uspjeli - ni među članstvom te stranke, ni u široj javnosti:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije