Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u sarajevu

Misteriozna smrt na autocesti: Sumnja se da je otac pokušao ubiti sebe i obitelj

Nesreća u Sarajevu
Foto: Youtube/Screenshot
10.06.2019.
u 10:50

Nakon nesreće pojavile se se sumnje da je Brkić, koji je inače profesor matematike u Srednjoj prometnoj školi u Sarajevu, imao krivotvorenu diplomu

U petak ujutro na autocesti kod Sarajeva dogodila se kobna nesreća u kojoj su poginuli majka, otac Almir Brkić (38) i njihova kćer (6), a njihov sin (9) je ispao kroz prozor iz automobila te prevezen u bolnicu. Automobil je udario u zid tunela, odbio se i prevrnuo.

Kurir javlja kako su se nakon nesreće pojavile sumnje da je Brkić, koji je inače profesor matematike u Srednjoj prometnoj školi u Sarajevu, imao krivotvorenu diplomu.  U njihovom stanu je pronađeno oproštajno pismo te se nagađa kako je htio ubiti sebe i svoju obitelj jer na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja.

-Bio je član kućnog savjeta i zajedno smo obavljali poslove vezane uz održavanje našeg ulaza. Vidio sam ga jučer kada je izašao iz zgrade. Ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi tragedija. Kažu da mu je u stanu ostao uključen plin i na polasku je zaboravio zaključati stan. Ključ je ostao u vratima. Zvao je jednog od susjeda da mu isključi plin i zaključa stan- rekao je jedan od susjeda za Kurir.

Nesreća na autocesti kod Sarajeva

Komentara 1

CA
caddy01
23:10 10.06.2019.

Očito je djelomično uspio,tako da nije bilo potrebe pokušavati,jkao što stoji u naslovu članka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije