Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI PREDSJEDNIK

Misterij Putinove obitelji: Srce mu je osvojila gimnastičarka, a supruzi Ljudmili gubi se trag od 2014.

Foto: Reuters
1/3
22.02.2022.
u 09:42

Nakon što se oprostila od gimnastike, Alina je postala članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, a 2015. godine švicarski mediji objavili su da je Putinu upravo u toj zemlji rodila kćerkicu.

Ljubavni život Vladimira Putina jedan je od najvećih misterija u Rusiji. Iako se čini nevjerojatno, ni Rusija ni svijet ne znaju je li Putin u braku i koliko djece ima. Naravno, u toj priči se ne radi o vještom predsjedniku koji skriva svoj privatni život, nego o tome da je u ruskim medijima strogo zabranjeno pisati o Putinovu privatnom životu.

Jedina žena koju je javnost znala kao suprugu Vladimira Putina bila je Ljudmila Putina, s kojom je bio u braku punih 30 godina. Zajedno su dobili dvije kćeri, Mariju i Katarinu, koje do dandanas nitko nikad nije vidio u javnosti. Marija i Katarina, danas odrasle žene, navodno su obrazovane i bogato udane. Putin ih je u javnosti spomenuo samo jednom.

Foto: Wikipedia Commons

"Žive u Rusiji i nikad nisu živjele drugdje. Studirale su samo na ruskim sveučilištima. Ponosan sam na njih. Nastavljaju studirati i raditi. Moje kćeri govore tri europska jezika fluentno. Jedna od njih čak govori jedan ili dva orijentalna jezika. Prave svoje prve korake i uspješne su", rekao je Putin 2015. godine, a prenosi Index. 

Ljudmila Putina nestala je iz života Vladimira Putina 2014. godine, a poslije toga više nije viđena u javnosti.

Uloga gimnastičarke Aline Kabaeve u životu Vladimira Putina najveći je misterij u Rusiji. Ona može biti i žena i djevojka i bivša žena ruskog predsjednika. O tom nitko pojma nema. Otkako je povezuju s Putinom, Alinu nazivaju prvom ljubavnicom Rusije. 

Alinu se s Putinom povezuje još od 2008. godine, a ubrzo po pojavi glasina doznalo se da ima sina Dmitrija. Ona je u razgovoru za ruski Vogue inzistirala na tome kako je on njezin nećak, a ne sin. U Rusiji se nagađalo da je Dmitrij Putinov sin.

U rujnu 2013. Putinov politički suparnik Aleksej Navalni tvrdio je da su se Putin i Kabaeva vjenčali, ali je Putinov glasnogovornik odbacio te tvrdnje. I Putin i Kabaeva viđeni su kako nose vjenčano prstenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., a Kabaeva je izabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji otvaranja, što je ponovno potaknulo nagađanja da je bila miljenica ruskog čelnika.

Nakon što se oprostila od gimnastike, Alina je postala članica parlamenta u Putinovoj stranci Jedinstvena Rusija, a 2015. godine švicarski mediji objavili su da je Putinu upravo u toj zemlji rodila kćerkicu. Putin je demantirao i to.

VIDEO: Putin šalje vojsku na istok Ukrajine, pripremaju se sankcije za Rusiju.

 

Komentara 10

Avatar Čepiga.
Čepiga.
11:29 22.02.2022.

Putin, (kao pravoslavac i kršćanin) je ostavio ženu i otišao za mladjom i ljepšom. Putin, borac protiv „trulog Zapada“ a nova žena mu je rodila u Švicarskoj, ne u Rusiji. Dvije starije kćeri iz prvog braka mu žive na „trulom“ Zapadu (Nizozemska). Putin, kao skroman a (ne samo) u Soči ima vilu za dvije milijarde dolara. Svi ruski bogataši, ukljućujući i Putina školuji djecu na Zapadu. Putin se cijepio protiv korone sa Zapadnim cijepivom, ne ruskim. To vam je istina a priče za veliku djecu prepuštam Miroslavu Petkoviću i farmi trolova iz Petrograda.

TT
tik tak
10:17 22.02.2022.

Zanimljivo kako nestaju svi koji nešto znaju o Putinu...

Avatar drug Joža
drug Joža
18:10 23.02.2022.

Ma svi će izaći na vidjelo ...samo treba pričekati opadanje vodostaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije