Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota

Miss Bjelovara Daria Farkaš osvojila srca publike i žirija

Miss, Bjelovar (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
28.04.2012.
u 19:15

Antonia Crnov proglašena je prvom pratiljom dok je lentu treće najljepše ponijela Zrnka Vresk

Na večeri koja je slavila ljepotu u organizaciji županijskog tjednika u restoranu Šljukin gon, za Miss Bjelovara izabrana je Daria Farkaš, prvom pratiljom je proglašena Antonia Crnov, dok je lentu treće najljepše ponijela Zrnka Vresk.

Stučni sud, u kojemu su među ostalim sjedili TV voditeljica Marta Šimić-Mrzlečki, poduzetnik Marijan Coner, te trener Rukometnog kluba Bjelovar Dalibor Sokač, bio je na mukama odabrati tri najljepše među 12 atraktivnih kandidatkinja, no sudeći prema pljesku publike, žiri je nepogrešivo odvagnuo nijanse koje su presuđivale, te je u konačnici besprijekorno odradio svoj dio posla.

Jer Daria Farkaš svojom je simpatičnošću nedvojbeno osvojila njihova srca, ali isto vrijedi i za Antoniu, te zlatokosu vrckasu Zrnku, a koja se pokazala najrasplesanijom i najraspjevanijom na after partyju, a na kojemu su se za dobru atmosferu pobrinuli Vedran Jagodić i Hot staff band.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije