Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Mislio je da se previše drami oko maski, pa je odbio nositi: Umro od posljedica koronavirusa

Koronavirus u SAD-u
Foto: Reuters/PIXSELL
14.07.2020.
u 20:38

Status preminulog Rosa podijeljen više od 10.000 puta, a Conley kaže da ne dijeli stajalište s pokojnim prijateljem.

Jedan od razloga zašto se smatra da je veliki broj slučajeva pozitivnih od koronavirusu u SAD-u nalazi se i u žestokom otporu brojnih građana kod nošenja maske. 

Otvoreno se tome suprotstavio i bivši vojni veteran Richard Rose (37) iz Port Clintona koji je u travnju napisao na svojem Facebook profilu: - Da jedna stvar bude jasna. ne kupujem masku. Preživio sam do sada bez da sam povjerovao u pretjerano dizanje prašine. 

Njemu je 1. srpnja dijagnosticiran COVID-19, a samo par dana kasnije preminuo je u svojem domu u Ohio od komplikacija uzrokovanih koronavirusa, piše Cleveland19.com koji je naveo kako je po njegovim statusima vidljivo da je posjetio brojna javna mjesta i to bez maske. 

O njegovoj smrti oglasio se i njegov prijatelj Nick Conley 

- Svi mi slušamo o virusu. Ali nitko ne očekuje da će pogoditi mlađe ljude poput nas - kazao je Conley, piše unilad.co.uk. 

Status preminulog Rosa podijeljen više od 10.000 puta, a Conley kaže da ne dijeli stajalište s pokojnim prijateljem. 

- Ricka napadaju online upravo sada zbog njegove odluke da ne nosi masku i to nije u redu. Trebamo i dalje biti suosjećajni bez obzira slažemo li se s nečijim uvjerenjima ili ne. Netko je umro i trebamo imati sućuti prema tome - kazao je Conley i dodao: - Grozno je što smo izgubili Ricka, ali još je i tragičnije što je još netko se zarazio zbog odluka koje je on donio. 
 

Ključne riječi

Komentara 10

SI
sisavac
06:58 15.07.2020.

a ni riječi o tome koje je bolesti imao prije... bivši vojnik... znači plaćenik, tko zna gdje je sve bio, čime se zarazio na 'poslu'. dal išta o njemu znamo? ili je bio potpuno zdrav, držao svjetski rekord u maratonu, fizički besprijekoran?! ništa niste rekli. samo da je umro 'od posljedica koronavirusa'.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
21:06 14.07.2020.

Vi uporno jedno te isto. Tisuću puta ponovljena laž postaje istinom. Upravo je o tome ovdje riječ. Ne vjerujem vam ni riječ , a masku neću nositi nigdje.

IN
Indy500
21:09 14.07.2020.

Dosta više s tim maskama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije