Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijest migranata
Povratak na članak

'Mislili smo da dolazimo na sigurno, a u Hrvatskoj su nas dočekali mecima'

AYS je o ovom slučaju do sada izvijestio i Ured Pučke pravobraniteljice i Pravobraniteljice za djecu te je uložio pritužbu na rad unutarnjoj kontroli MUP-a.

Komentari 106

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
19:01 10.06.2018.

Mogli su lijepo sa putovnicom i vizom doći na granični prijelaz i sigurno nitko nebi pucao ni galamio, ovako na divljačke i nasilne metode ulaska u zemlju dobili su jedini mogući odgovor. Sada treba pokrenuti postupak protiv roditelja djece iz kombija radi ugrožavanja sigurnosti djece

VL
PE
Peet
18:59 10.06.2018.

Da ste isli legalnim putem nitko ne bi pucao po Vama. Odite svojoj muslimanskoj braci. Pustite nas s krizem da zivimo kako smo naucili.

VL
RI
rikavac
19:14 10.06.2018.

Bjezeci od rata u Iraku? Zar nije rat stao u Iraku? Zar nije Amerika uvela demokraciju u Iraku da se osjecaju sigurno i slobodno? Bio je rat i kod nas pa kad su nas cetnici napadali bjezali smo i prvi susjedni grad koji je bio oslobodjen ili pod kontrolom HV nismo bjezali 2000km. Majku vam jebem teroristicku samo tuci gocna.

VL
OX
oxymoron
19:15 10.06.2018.

Za siguran ulazak postoje sigurni granicni prijelazi.

VL
DU
Deleted user
19:08 10.06.2018.

policija ima punu potporu naroda da ih štiti od ilegalnih ulaza migranata koji su svjesno u prekršaju zašto ih nigdje ne dočekuju raširenih ruku ???

VL
KO
kold
19:25 10.06.2018.

Platiti da ih prokrijumčari odnosno ilegalno preveze preko neke granice, i krijumčar ne staje na policijskoj kontroli, kad se oporave odmah deportirati, šta je trebalo iznijeti im čvarke i rakiju za uspješan ilegalni prelazak.

VL
Avatar El Indio
El Indio
19:17 10.06.2018.

A sta su mislili da idu na izlet? Da policija dijeli cokolade ljudima koji jih misle pregazit? Ne znam kako je kod njih ali tu mozes jedino lezeceg policajca pregazit

VL
HE
hr.eu
19:24 10.06.2018.

Nitko vas nije zvao - prema tome, ako vam nije dobro u Iraku idite npr. u Saudijsku Arabiju. Mi vas ne želimo, Slovenci također, Austrijanci još manje a ni Nijemci vas ne žele ali njih baba ne služa nego služa gospodare tame kojima služi.

VL
DI
dirižabl
19:16 10.06.2018.

Bili su u kombiju koji je jurio na policijsku blokadu... Podrska policiji... Na referendum staviti pravo policije da ima duge cijevi za ovakve slucajeve

VL
KO
koki
19:43 10.06.2018.

Gospodo, vec 30 godina zivim u njemackoj i u Hrvatsku dolazim cesto i privatno i poslovno. Rodjen sam i zivio do svoje 30sete godine 750 metara od slovenske granice. Iz mladjih dana osobno poznajem neke Hrvatcke i Slovenske policajce ii carinike i kod svakog prijelaza granice im pikazem svoju putovnicu koju oni korektno radeci svoj posao provjere u kompjuteru i to je u redu a kad sam kod svoje matere u Sloveniju idem svakodnevno. ponekad i vise puta- Ne mogu zamisliti da granicu prelazim bez dokumenata. ne mogu zamisliti da bez dokumenata udjem u irak iran kinu ameriku afriku aziju kinu- ma upucali bi me, i to sa pravom 500 metara prije granice, a ova stoka putuju EVROPOM BEZ DOKUMENATA I JOS SE BUNE: VOJSKU NA GRANICE I MRTVE STRAZE; Tko god zeli doc, imama zelju da dodje moze legalnim putem i dobro je dosao. tko zeli kao ta ekipa, ilegalno, rokaj. pucaj,tuci . sprijeci svim sretstvima- sto su ocekivali, sto bi oni uradili sa ilegalcima koji bi na taj naci ulazili u njihove zemljeßß?

VL
Avatar FalusBonus
FalusBonus
19:08 10.06.2018.

Sigurno za vas je jako nesigurno za nas, zato se bolje okrenite

VL
ST
Startrack
19:22 10.06.2018.

Al nepogresivo svji bjeze na krscanski zapad.

VL
TR
tramontana
19:37 10.06.2018.

Znaju da su u prekršaju, noć je, a jesu li mogli biti i naoružani. Ovo je nevjerojatan bezobrazluk ulaziti u zemlju na divljem prijelazu bez dokumenata i optuživati policiju.

VL
ST
Startrack
19:21 10.06.2018.

Ali nevladina organizacija pokrenula prijavu. Jel djamija financira tu nevladinu organizaciju?

VL
KN
knox
21:27 10.06.2018.

A zašto nisu ostali u BiH? Daleko od rara u Iraku, čak pola stanovništva njihove vjere

VL
Avatar tituš
tituš
19:11 10.06.2018.

da ovdje niste dobro došli!

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
19:41 10.06.2018.

Pazi pile naopako "mislili smo da dolazimo na sigurno, a dočekali nas mecima"?! Mogli ste tako uć i u nečiju kuću sve "s dobrim namjerama", nešto malo pojest, popit, poprcat...čisto miroljubivo, a stanari se bune i još te napadnu...alahu dragi šta je s tim kršćanima, kod njih kad dođeš u goste sve ti daju. Iz ade žene djecu, koze... ev navali

VL
RE
reborn
19:45 10.06.2018.

U Hrvatsku se ulazi tako da dođeš na granicu i pokažeš dokumente. U Hrvatsku se ne ulazi u kombiju koji pokušava izbjeći granične ophodnje i pokušava pobjeći policajcima. Zar vas ni to nisu naučili tamo odakle ste došli?!? Ili, ako jesu - zašto onda NISTE ušli kao i svi normalni građani?

VL
MI
michaelchangun
19:42 10.06.2018.

Mislili stw da dolazite donijeti islam u Europu pa se cudita da vas je netko docekao mecima.

VL
KI
kit1772
01:08 11.06.2018.

bjeze od rata?! daj molim to je kao da splicanin kaze da bjezi od rata a samo se puca malo oko beograda. pa rat u iraku je prakticki zavrsen. isil je zbijen na neki 5% zemlje u tamo nekom cosku i ove price kako bjeze od rata su suplje price. tako i kad je dole bio rat su se srbi slepali sa bosancima a svako sa putovnicom je bio vracen jer je kao u hrvatskoj samo u pola zemlje bio rat a drugi dio zemlje je bio siguran. Tako zbog velikoga broja laznih izbjeglica su patili ljudi iz bosne jer samo zato sto su imali putovnicu su ih vracali u hrvatsku a srbi sandzaklije i romi sa kosova su ostajali na njihovom mjestu. najgora stvara je i kad ih se odbije niko ih ne vraca nego i dalje godinama zive na grbaci evrope. a i kad dobiju azil i papire velika vecina njih nece da radi ne go zive na grbaci poreznika i dobar dio njih nece da prihvati vrijednosti novogs drustva nego stvaraju paralelna drustva. koako god najbolje ih je vracati nazad. uostalom, ima rat i u ukrajini pa niko jih ne prima, a ovima je bolje da idu u zaljev. bogate su zemlje ima posla i ista kultura i jezik. kakv je to izbjeglica koji bira zemlje i odbija zastitu onih "siromasnijih" zemalja

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.