Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni provod završio loše

Mamurni Britanci mislili da idu gledati delfine pa završili u Siriji

britanci
Foto: Facebook
1/3
08.06.2016.
u 15:34

Klub se zatvorio u 7.30 ujutro pa smo odlučili otići na vožnju brodom zakazanoj u 9 ujutro. Bili smo mamurni, odjeveni u kratke hlače i mislili da smo spremni za novi provod na brodu

Nakon noći provedene u ciparskoj turističkoj meki Aiya Napa, britanski trojac umjesto na party brodu završili su u ratom uništenoj regiji Srednjeg istoka.
Lewis Ellis (25), Alex McCormick (19) i James Wallman (23) nakon nedjeljnog partyja otišli su na brod za kojeg su mislili da prevozi turiste do zaljeva u kojem obitavaju delfini, no završili su na brodu koji ih je iz Ayia Nape prevezao u sirijsku luku Tartus.

Tijekom vožnje brodom bilo im je čudno što sve više odmiču od kopna.

Po iskrcavanju u luku Tartus, koji je od ratom uništenog Homsa udaljen 80 kilometara, uočila ih je vojna policija smještena u obližnjoj ruskoj pomorskoj bazi, piše Dailymail.

Ellis je rekao:

"Klub se zatvorio u 7.30 ujutro pa smo odlučili otići na vožnju brodom zakazanoj u 9 ujutro. Bili smo mamurni, odjeveni u kratke hlače i mislili da smo spremni za novi provod na brodu. Ovo je superimbecilna priča, nije li? Mislili smo da idemo gledati delfine, a završili su u Siriji", rekao je.

Kad su shvatili u što su se uvalili, uhvatila ih je panika.

"Nakon sati vožnje, završili smo ovdje i pitali se gdje smo", rekao je McCormick.Trojcu je isprva rečeno da ostanu na brodu, no naknadno su ih ipak odveli u rusku pomorsku bazu.

Mamurni trojac tvrdio je da nisu imali pojma gdje su dok se jedan od njih nije oglasio na Facebooku i tako otkrio lokaciju. Na Cipar su se vratili sinoć, a McCormick tvrdi da njihova avantura nije impresionirala njegovu majku.

>> Pijani Britanci divljali na katamaranu Biševo

Komentara 3

M1
M17
22:50 08.06.2016.

Već demantirano od strane zainteresiranih, kao "prank". Prespori ste VL.

Avatar d-ano
d-ano
10:54 12.06.2016.

,,opet Rusi zaduzeni da pijane Engleze spasavaju,,,

DU
Deleted user
20:53 10.06.2016.

Kaže se dupini, neobrazovana i nepismena redakcijo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije