Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mislili bismo da je Nacionalni centar strog prema svima, ali nije – prema sebi je blag

22.07.2022. u 16:42

Ironično je da je maturantica kažnjena zbog imena i prezimena, iako je sav obrazovni sustav – koji bi valjda trebao nadgledati Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja – poremećen upravo zbog imena i prezimena roditelja što nabijaju uspjehe svoje djece

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
sjećanje
17:38 22.07.2022.

Izjava voditelja Nacionalnog Centra, da poništenje treba "očvrsnuti" učenicu je etički skandalozna. Pokazuje njegovu nekompetentnost za dužnost. Ako je učenica pogriješila na komponenti, koju nije bila obvezna ispuniti, situaciju je trebalo tretirati kao iznimku, a ne mlatiti po stradaloj osobi! Milanovićevoj se kćeri moglo naknadno dizati ocjena!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije