Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna okrutnost

Mislila je da će se izvući: Nadzorna kamera kuće otkrila što je žena učinila susjedima

požar
Foto: Screenshot
1/2
26.06.2019.
u 08:27

Vatrogasci su morali gasiti dvije kuće koje je zahvatio požar, a kada su pregledane snimke, imali su što i vidjeti

Vatrogasci iz Del Cityja u američkoj saveznoj državi Oklahomi prije desetak dana izišli su na intervenciju nakon što su dobili nekoliko dojava o požaru obiteljske kuće u naselju Becker Place.

Kada su izišli na teren, vidjeli su da je jedna kuća cijela u plamenu, dok se vatra počela širiti i na drugu kuću. Prvo su zbog toga gasili požar na kući koja je tek buknula.

Kada su ga ugasili, prebacili su se na prvu kuću, odakle je požar i krenuo. Dok su pretraživali opožarenu kuću, vidjeli su da je podrum pun vode. Naime, puknula je cijev pa se cijeli podrum napunio vodom do visine od gotovo 2,5 metara pa je prava sreća što nitko od vatrogasaca nije propao u podrum.

Tijekom istrage, detektivi su otkrili kako su vlasnici kuće koja je izgorjela u požaru bili u konfliktu s prvom susjedom. Istražujući cijeli slučaj, pregledane su i snimke nadzorne kamere kuće koje su otkrile kako je došlo do požara.  

Susjeda po imenu Annie Durham napravila je vatrenu bombu koju je ubacila preko ograde u kuću svojih susjeda.

Na snimci se vidi kako je prije toga iz pištolja pucala prema njima. Žena je uhićena 17. lipnja.

Komentara 6

LI
liliZG
10:59 26.06.2019.

ovo je tragikomično, snimila ju kamera sa njene vlastite kuće....

Avatar Forest Trump
Forest Trump
17:59 26.06.2019.

Provjerite jel joj kuća upisana u katastar ?? Ako nije , onda je to nepistojeća kamera na nepostojećoj kući , i onda je tu sve pravno čisto . Podmeću joj ljevičarski aktivisti

Avatar Sokol
Sokol
15:17 26.06.2019.

Naspram ove susjedi u zagorju su mila majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije