Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što da radi?

Mislila da je provela savršen dan s budućom svekrvom, a onda je dobila ovu poruku...

vjenčanica
Foto: Getty Images
13.11.2018.
u 12:14

Mladenka je prepričala kako je završio dan koji je provela sa zaručnikovom i svojom majkom

Malo je snaha koje podnose svoje svekrve, kao i svekrva koje vole svoje snahe.

U to se uvjerila i jedna buduća mladenka koja je na Redditu objavila situaciju u kojoj se našla sa svojom svekrvom te potražila savjete o tome što učiniti.

Ona je prepričala kako je tog dana išla kupiti vjenčanicu, a sa sobom je povela svoju majku, prijateljicu, buduću svekrvu i sestru svoga zaručnika.

– Imale smo super dan i kupila sam predivnu haljinu. Moja je majka plakala, kao i majka moga zaručnika – napisala je buduća mladenka iz Kalifornije koja je u vezi sa svojim zaručnikom već pet godina.

One su nakon kupnje otišle na ručak i razgovarale o prezimenu koje će djevojka imati nakon udaje.

– Moja majka predložila je da zadržim svoje prezime za posao, a zaručnikovo da koristim u privatnom životu. Imam problem s klijentima koji me traže na Facebooku i Instagramu, a koje ne mogu odbiti jer je protiv mojih poslovnih pravila. Želim zadržati svoj privatni život dalje od poslovnog. Zaručnikova majka složila se s mojom majkom jer radi isti posao kao i ja – opisala je buduća mladenka.

No, šok je uslijedio kasnije toga dana kada su se žene razišle.

– Dobila sam poruku koja je ''slučajno'' poslana meni. Bila je od zaručnikove majke. Pogriješila sam što sam je pročitala u autu dok je zaručnik bio sa mnom. U poruci je pisalo kako je cijeli dan bio usr... te da mi je majka savjetovala da ne uzmem zaručnikovo prezime zbog karijere. Toliko sam povrijeđena i ljutita što ona okolo širi laži o mojoj majci – prepričala je ona.

Potom je objasnila svome zaručniku što se dogodilo na ručku, a on je to, kaže, potpuno razumio jer i njegova se majka koristi svojim djevojačkim prezimenom za posao. Majku je tražio da se ispriča njegovoj zaručnici, no ona to odbija učiniti.

– Više me brine što sada hoda okolo i govori obitelji i prijateljima loše stvari o mojoj mami. Mislim da je jednostavno ljubomorna na nju – zaključila je mladenka te upitala što da radi.

– Trebaš je postaviti gdje joj je mjesto i držati je na kratkoj uzici s osobnim informacijama i interakcijom – jedan je od brojnih komentara. Što vi mislite, kako se postaviti u takvoj situaciji?

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Ključne riječi

Komentara 9

MA
Matrix5
14:42 13.11.2018.

Nemam komentar

Avatar Apsalar
Apsalar
15:15 13.11.2018.

Glupe priče, još glupljih savjeta...

KO
Kora
13:04 13.11.2018.

Neće to dobro završiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije