Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivi kupac

Mislila da je nazvala dobar broj, no napravila je fatalnu grešku

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
02.02.2015.
u 10:11

Nakon poziva, detektiv je dogovorio policijsku klopku te se susreo s dilericom koja je iz grudnjaka izvadila heroin

Renea Lucero iz američkog Albuquerquea željela je nazvati kupca droge, no napravila je fatalnu pogrešku i okrenula službeni broj policijskog detektiva, piše KOB 4.  

Detektiv se u srijedu javio na mobitel i dobio neuobičajenu ponudu za kupnju kokaina ili heroina. Dobro se snašao u toj situaciji te je odmah organizirao policijsku klopku za dilericu. Lucero je policajcu bila poznata iz ranijih slučajeva.

Drogu izvadila iz grudnjaka

Nakon poziva, detektiv je dogovorio policijsku klopku te se susreo s dilericom koja je iz grudnjaka izvadila heroin te ga predala vozaču automobila, Lucianu Navarru. Navarro je izvagao drogu te je detektivu prodao za 30 dolara. Potom su Navarro, Lucero i žena koja se nalazila na stražnjem sjedištu automobila uhićeni.

Lucero je priznala da je željela nazvati prijatelja svoga dečka, a okrenula je broj detektiva. Navodno je novac od droge željela potrošiti na kupnju goriva.

>>Travu iz Šenkovca dilala (60) s partnericom (62)

>>Srbijanska policija uhitila 18 dilera. Među njima i policajac

Komentara 2

Avatar ucjena
ucjena
10:28 02.02.2015.

ide vrć na vodu, dok se ne razbije,

TA
tamanitelj
10:21 02.02.2015.

koji zaheb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije