Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-OV VODITELJ

Togonal o Macanovu napuštanju studija: O dobrom talk-showu priča se i dan poslije

Foto: Pixsell/HRT
21.07.2020.
u 10:28

Obratili smo se i Mislavu Togonalu koji se u svojoj voditeljskoj karijeri nagledao političkih prepucavanja, niskih strasti i optuživanja...

U ponedjeljak navečer burno je bilo u HRT-ovu  studiju. Naime, pod voditeljskom palicom Mislava Togonala u emisiji ''Otvoreno'' gostovali su Ivan Anušić (HDZ), Arsen Bauk (SDP), Karolina Vidović Krišto (Domovinski pokret), Dalija Orešković (Stranka s imenom i prezimenom) te komunikacijski stručnjak i politički analitičar Krešimir Macan.

Gosti su, između ostalog, raspravljali o novoj vladi, načinu biranja ministara te podjeli saborskih odbora i funkcija između vlasti i oporbe. Međutim, u jednom je trenutku došlo do verbalne prepirke između Krešimira Macana i Karoline Vidović Krišto, a sve je rezultiralo njegovim napuštanjem emisije, prilikom čega je i uvrijedio Vidović Krišto kazavši joj da je spodoba. 

Krišto je ustvrdila kako se raspravlja o vladi koja je izabrana protuustavno i koja će se sastaviti protuustavno, s mnogim ministrima koji su se dokazali korupcijom. Istaknula je da joj je frapantno raspravljati o tome, a ne o iskapanju ubijenih Hrvata u jami Jazovki. Macana je optužila za medijsko obmanjivanje jer se, kako kaže "zajedno s medijima predstavlja kao neovisni analitičar''.

Njezino izlaganje prekinuo je Macan rekavši joj da je malo zalutala u emisiju i da je ne želi slušati. Ona mu je odgovorila da ne mora i da može napustiti studio, što je on na kraju i učinio i napustio emisiju. Macan je pri izlasku skinuo sako te revoltirano Vidović Krišto nazvao spodobom.

Žestoka rasprava u Otvorenom

ŽESTOKA RASPRAVA U OTVORENOM Rasprava o budućnosti Hrvatske u večerašnjem Otvorenom završila je odlaskom Krešimira Macana iz emisije. "Nisam mogao ostati u istoj emisiji s osobom koja vrijeđa, govori neistine i ne dopušta raspravu", rekao je. Više: https://bit.ly/2WEyrk9

Objavljuje HRT Vijesti u Ponedjeljak, 20. srpnja 2020.

Krešimir Macan za Večernji list nakon izlaska iz studija rekao je kako je došao u emisiju jer se trebalo razgovarati o budućnosti Hrvatske i što će Vlada sve napraviti. Dodao je i kako je Vidović Krišto u studio stigla tek minutu prije emisije "kako ne bi morala s nama razgovarati" 

"Imala je spreman monolog i nije se dala smesti, vrijeđala je i nismo je mogli prekinuti, a nakon toga je rekla da mogu izići i otišao sam", rekao je Macan. 

Komentirao je i hoće li joj se ispričati za izrečeno. 

 "Nemam namjeru ispričati se što sam je nazvao spodobom. Znam je godinama, ali moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru. Ona će ga zamijeniti", dodao je. 

No, obratili smo se i Mislavu Togonalu koji se u svojoj voditeljskoj karijeri nagledao političkih prepucavanja, niskih strasti i optuživanja. 

"Mogu vam kazati samo jednu stvar, a to je da se samo o dobrom političkom talk-showu priča i dan posije", kazao je kratko HRT-ovac dodavši kako obračun između Macana i Vidović Krišto ne bi htio komentirati. 

Dodajmo i to kako smo kontaktirali Karolinu Vidović Krišto, ali nije se javljala na mobitel. 

VIDEO: Snimka cijele HRT-ove emisije Otvoreno

Komentara 88

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
10:56 21.07.2020.

Ah, Macan, brojač prosvjednika za Plenkovića. Plaćenik i gnjidica.

IL
ilustrator
11:12 21.07.2020.

mislave ako si gospodin ispričaj se gospođi i osudi divljaštvo macana

MA
Majkomoja
11:08 21.07.2020.

Mislave zašto nisi zaštitio ženu a sad vidim da se nemaš namjeru ni ispričati, bio si domaćin. Samo pitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije