Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivan u EP-u

Konačno se oglasio Mislav Kolakušić: 'Od nedjelje krećem s hrvatskom pričom'

Mislav Kolakušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
22.10.2019.
u 10:03

Kolakušić ja kazao da je u javnosti cijelo vrijeme te da je aktivan u Europskom parlamentu

Zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić u intervjuu za N1 kazao je kako je cijelo vrijeme aktivan u Europskom parlamentu te kako će ove nedjelje krenuti s hrvatskom pričom.

Upitan o tome kako to da ga dugo nismo viđali u javnosti, Kolakušić je rekao: "U javnosti sam cijelo vrijeme. Govorim u Europskom parlamentu, ali to medije nije zanimalo. Prenosi se tko kuha čobanac s Facebooka, a prave teme nikom nisu zanimljive". 

"U ovu nedjelju krećem s hrvatskom pričom", rekao je Kolakušić. 

Osvrnuo se i na ilegalne prelaske granica. "Postoje propisi o načinu prelaska granice. Ako netko ilegalno prijeđe, mora biti propisana kazna zatvora. Ako imate nekoliko ilegalnih migranata koji pređu granicu, ako se izrekne kazna zatvora i novčana kazna, to više nikome neće pasti na pamet", kazao je Kolakušić.

Nije se htio osvrtati na hrvatske teme. "Ovdje smo sad u Europskoj uniji, tu ćemo samo o europskim temama", rekao je. Kazao je kako se nada da će stara Komisija dati zeleno svjetlo za Schengen te kako neće glasati za novu Europsku komisiju.

Osvrnuo se i na činjenicu da u Europskom parlamentu djeluje kao nezavisni zastupnik te kako nije član nijednog kluba.

"Oni dobiju liste kako trebaju glasati. Vi ne možete doći ako ste u jednoj grupaciji od sto, vi nikada ne možete doći na red. Bolje je biti nezavisni zastupnik nego nečiji dizač ruku. Nisam došao da bih se priklanjao nekim interesima kojima ne vjerujem", rekao je Kolakušić.

Video: Kolakušić komentirao rezultate EU izbora

Komentara 34

Avatar southman
southman
10:26 22.10.2019.

Najlijeniji sudac Zagrebačkog suda će dijeliti lekcije kako treba raditi ??

MA
macor
10:34 22.10.2019.

Predsjednik rep. Hrvatske Kolakusic pozvao na radni rucak premijera Kolakusica, i njegove ministre . Ministra policije, Kolakusica. Ministra sudstva Kolakusica….. a nakon radnog rucka su se privatno druzili s njihovim bracnim druzicama.

TP
trevor_phillips
10:39 22.10.2019.

Ne čudi me da bi se kandidirao i na parlamentarinim izborima nakon što izgubi predsjedničke,čovjek očito ne podnosi poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije