Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ah, te grudi...

Misica veselo hodala po pozornici, a onda joj je nešto ispalo iz badića

Fabianny Zambrano
Foto: Screenshot YouTube
1/2
28.08.2017.
u 12:50

Fabianny Zambrano hodala je po pozornici kada joj je iz badića provirila jedna dojka

Unatoč nezgodi koju je doživjela dok je veselo šetala pozornicom na natjecanju za Miss Venezuele, 26-godišnja Fabianny Zambrano nije se dala smesti.

Djevojci je, naime, iz jednodijelnog ružičastog badića u kojem se predstavljala ispala jedna dojka tijekom prijenosa uživo, no ona je svoje predstavljanje odradila kao profesionalka. Ni u jednom trenutku nije se dala smesti time što joj dojku vidi cijela država pa je svoj hod odradila bez zaustavljanja.

No unatoč njezinu profesionalizmu, Venezuelu će na Miss svijeta predstavljati Ninoska Vásquez Álvarez koja je odnijela titulu najljepše djevojke. 

Komentara 8

DU
Deleted user
12:04 28.08.2017.

kako je krenulo bojim se da ne ispadne piša

Avatar ucjena
ucjena
14:41 28.08.2017.

Uh, najljepsi prizor, onako u pokretu,

Avatar žič
žič
15:49 28.08.2017.

strašna vijest...ispala joj sisa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije