Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mišetić odbacio Kosoričine optužbe da je lažno svjedočio

luka mišetić
Patrik Macek/Pixsell
08.01.2010.
u 19:40

Nakon što je premijerka Kosor demantirala dio svjedočenja odvjetnika Luke Mišetića vezanog za najavu podizanja tužbe za skrivanje dokumenata protiv odvjetnika Marina Ivanovića, reagirao je Mišetić, nazivajući tvrdnju klevetom.

Nakon što je premijerka Kosor demantirala dio svjedočenja odvjetnika Luke Mišetića vezanog za najavu podizanja tužbe za skrivanje dokumenata protiv odvjetnika Marina Ivanovića, reagirao je Mišetić. 

Najoštrije je odbacio Kosoričine tvrdnje o lažiranju svjedočenja te između ostalog kaže: - Jamčim kako sam baš zbog delikatnosti slučaja vodio računa da precizno i potpuno točno svjedočim i to na temelju pisane korespondencije te pisanih dokumenata, od kojih su neki ušli u spis.

Podsjetimo, Mišetić, iznoseći u svjedočenju sljedeće "Kosor me u rujnu 2008. godine hitno pozvala u Zagreb. Sastali smo se 3. listopada 2008. godine i ona mi je tada priopćila da će se protiv Ivanovića podići tužba za skrivanje dokumenata ako on ne dostavi sve dokumente s popisa koji je sastavilo haaško tužiteljstvo", našao se pod optužbom Jadranke Kosor, u priopćenju iz Ureda predsjednice Vlade, kako se u svjedočenju odvjetnika Mišetića nije govorila istina.

Mišetić tvrdnju iz Vladina priopćenja smatra teškom klevetom, a ako se ta izjava ne povuče, spreman je obaviti čitavu korespondenciju kako bi se dokazalo kako je govorio istinu.

Komentara 8

BS
bstrabi2
11:01 09.01.2010.

Jadranka Kosor?Pa zar vam nije bilo dosta.Što ste sa Sanaderom,Mesićem i Karamarkom .Ganjali Gotovinu po cjelom svijetu.Zar vam je to Pupovac naredio.Sram vas bilo,a uvjek ste se kleli u branitelje.Skinite masku vi i vaš rođal u kod Đurđe....

OP
Opomena
20:11 08.01.2010.

KOSORKA CIJELO VRIJEM SPIJUNIRA ZA --JUGOKOMUNJARE;hahahahahhahha PROVJERENO.hr

BT
bili-tartuf
23:35 08.01.2010.

..valjda cémo skopcáti, kada JHadranka bude prodala More..., da tu nestima..nesto...??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije