Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišel Jakšić
Povratak na članak

'Hrvatskoj treba puno ozbiljniji lijek od Plenkovićevih aspirina za društvo'

Svaka porezna reforma uzimala nam je iz proračuna. Unatoč tome, ostali smo jedan od najrazvijenijih gradova i tako će biti i dalje

Komentari 57

ER
Erazmo
07:28 20.08.2017.

Mislim da SDP postaje stranka koju vise gotovo nitko ne shvaca ozbiljno i to,prije svega,jer nikada nisu provodili svoja predizborna obecanja!

VL
LU
Lujo123
10:04 20.08.2017.

Ako jednog dana postanete Hrvatska socijaldemokratska partija ili stranka i poćnete štititi hrvatske interese umjesto srpskih, ako prihvatite hrvatsku kulturu i običaje, ako u vodstvu i u svim tijelima stranke budu srbi zastupljeni proporcionalno udjelu u stanovništvu, a ne kao sad i ako (ma tko će sve nabrojiti u čemu ste zastranili) možda budete imali neke šanse, ali sumnjam! A da probate u srbiji?

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
11:47 20.08.2017.

Dragi su mi ovakvi Mišeli ili seljačina od gradonačelnika iz grada trke magaraca, kaj vele da Plenković i min.,financja Marić, samo baljezgaju.., a njihove, partijske i pametne riječi, a tek dijela , nikakao na vidjelo dana.

VL
DU
Deleted user
12:00 20.08.2017.

Michel sa "š" već u početku pokazuje svoj backround. Poznat mi je samo po tome što je u par navrata kad je bio intervjuiran vrijeđao HDZ i ništa osim toga. Njegova je stranka sada ruglo, a Plenki nije "ležerno otišao na odmor" kao što sugerira novinar, nego svakodnevno rinta i obilazi domovinu. Ipak, nije li i Premijeru dopušteno barem tjedan dana odmora? Što se tiče Plenkijeve vlade, nakon mnogo godina, rezultati pokazuju golem napredak. Račan, Milanović i Mišel ili Pleniki? Nije teško zaključiti.

VL
PV
prcko.vitamincic
13:15 20.08.2017.

Crveni su u koprivnici na vlasti već godinama, i kaj su napravili od grada? Grad Roma i smeća. Zato koprivnica kao glavni grad županije nema autocestu niti će ju imati još neko vrijeme. Ono što će do kraja ubiti ovajaj grad je prodaja Podravke te njena decentralizacija iz koprivnice, narod će biti roblje a sve ovo možete zahvaliti upravo ovakvim političarima.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:06 20.08.2017.

milina mi je čuit te raskokodakane i pametne sdpejovce kad se dokopaju fotelja i sjednu u oporbu ...-.-siju svu pamet svjeta i čovjek bi pomislio i reko kako li to nisu bili toliko pametni dok su bili na vlasti da su nešto napravili nego sad lupetaju kao pokvarena gramofonska ploča bez veze isto kao i svi drugi ..jednom rječju prekinite svi skupa kakati i napravite nešto za državu i narod da mu bude boplje al kako ide neče mu nikad bit bolje dok takvi glumci glumataju a on stenje dok oni uživaju

VL
MU
multivitamin
11:39 20.08.2017.

Kad će asfalt u Kanalsku ulicu? Ovako nas šleperi podaviše prašinom.

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
13:29 20.08.2017.

Bože dragi, u nedjeljno jutro, kad je vrijeme za otići na misu, ovakav prostor posvetiti jednoj totalno nesposobnoj uobraženoj moralnoj nuli može samo Vl. Pa to ne bi objavile ni novine popa Đujića. Samo Vl.

VL
BA
bakulušić
13:26 20.08.2017.

Jedini lijek koji bi mogao pomoći Hrvatskoj zove se - LUSTRACIJA. Odstranio bi sve štetno a dobro bi dobilo mogućnost djelovanja.

VL
BI
Binga01
08:07 20.08.2017.

Tko ti je ovo napisao da možeš objaviti? S tvojom razinom inteligencije i kulture sigurno nisi to mogao sam.

VL
SA
savjest1234
11:37 20.08.2017.

Gospodine Jakšiću u 4 godine u Podravci se uništili sve što se dalo unuštiti , klaonicu,pekaru, vode ,zatvorili mnoga radna mjesta itd ....

VL
TT
tTony
16:49 20.08.2017.

Nazalost ni jedni ni drugi nemaju nacionalini program ovo sto se desava u drzavi je natezanje konapa sad malo livo malo desno tako SDP-ovce i HDZ-ovce navlace na svoju vodu .Hrvatskoj triba stranka nacionalni interesa kome se svigalo kome ne.Pogledajte Srbe svaka im cast ne daju na sebe i nacionalne interese koliko got se to nama nesvidjalo.

VL
MO
moslavina995
23:51 23.08.2017.

Prokleti šljam komunistički ljevičarski! Katastrofa i propast ljudskog roda!

VL
PA
Patrizzia
20:43 20.08.2017.

Ajde glavonjo predloži nešto pametno ,svi čekamo da se iz tvog bauljanja razabere i nešto normalno ,u protivno pokri se ušima. Ako nemaš ništa pametno da predložiš ,doni se bre u TPM .

VL
AM
AMD------------------------
14:07 20.08.2017.

respekt za opis plenkoviceve pretvorbe vlade u invalidnu-to je fakt ! mlakonja mlakuje u okrilju udbasa a hdz biraci nikako razum ukljuciti.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:30 20.08.2017.

Čovjek boluje, neznam od čega ono ali on ne može brzo a i brzo se umara zato on osniva furti neke komisije a one čekaju da Plenki namigne i onda to traje i traje

VL
DU
Deleted user
07:54 20.08.2017.

zajednicku matricu vladanja imaju hdz i sdp to nije cudno jer obje stranke su sljednice saveza komunista u podpunosti npr. kakva je razlika u ministarstvu obrane sada i prije nikakva krsticevic hdz i sdp kotromanovic hdz i sdp obojica izz iste ratne brigade itd

VL
DU
Deleted user
11:05 20.08.2017.

Plenković nema rješenje za ništa. Samo održava sustav dok se ne uruši sam od sebe. Opasno i neozbiljno.

VL
Avatar RobyCop
RobyCop
07:39 20.08.2017.

.HDZ je pravedno podilija zadace:....... hrabri branitelji na fronti, a oni u Zagrebu, Minhenu, Mostaru ( kad je tamo zaratilo, bjež u ZG)......baš su se napatili ti HDZ-ovci. . HDZ je stranka koja je i opljackala umirovljenike, ....... HDZ jeje isisa sve šolde iz svih fondova i pribacija na privatne racune po off shore bankama,....... i po kojekakvim zakladama za dicu Hrvatske, pa državnog zavjeta, pa za prognanike..... ....a prognanici živili od humanitarne riže, pomidora iz konžerve i manistre, branitelji ratovali s lovackim puškama i M48...... .....Nisu HDZ-u bili dovoljni naši fondovi ( mirovinski, zdravstvo...) nego su i silnu pomoc dijaspore sa domovnicom i svita procerdali i danas grade vile, kupuju blindirane bembure, kupuju po dva tri Pikasa, Monea..........satova ka u prici.........a kostimica, brošica, ogrlica,dizajnerskih cekera, skupih ljetovanja ( ništa ispod *****) da i ne pominjem................ HDZ se nije moga reformirat, jer od pepela nemoš dobit ništa drugo, do pepela.......ili gnojiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.